efootball diye yazarsan belki çıkar hocam adları değişti serininHepinize merhaba arkadaşlar. Dün PS5 dijital versiyonunu aldım ancak PES serisi psstore’da mevcut değil. Bu oyunu oynamamın herhangi bir yolu var mıdır? Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim.
Hocam efootball23 var ama gerçekten çok kötü oyun pesle alakası yok ne yapmak gerekir acaba? Cidden çok kötü hissediyorum tonla para bayılıp konsol alıyoruz istediğimiz oyunu oynayamıyoruzefootball diye yazarsan belki çıkar hocam adları değişti serinin
Pes serisi bitti artık efoorball yaptı kendini. Belki eski serileri pazardan çekilmiş olabilirler.Hocam efootball23 var ama gerçekten çok kötü oyun pesle alakası yok ne yapmak gerekir acaba? Cidden çok kötü hissediyorum tonla para bayılıp konsol alıyoruz istediğimiz oyunu oynayamıyoruz
hocam pes serisi bitti fifa oyna imkanın varsaHocam efootball23 var ama gerçekten çok kötü oyun pesle alakası yok ne yapmak gerekir acaba? Cidden çok kötü hissediyorum tonla para bayılıp konsol alıyoruz istediğimiz oyunu oynayamıyoruz
Abi dün gece fifayı indirdim de yıllarca pes oynayınca fifa garip geliyor oynayamıyorumhocam pes serisi bitti fifa oyna imkanın varsa
fifa pese göre bi tık daha zorAbi dün gece fifayı indirdim de yıllarca pes oynayınca fifa garip geliyor oynayamıyorumzamanla alışırım inşallah
![]()
Hesapların satıldığı bildiğiniz bir yer var mı?Hesap satın alman lazım