Daha iyi demeyelim PC ile daha uyumlu diyelimxbox 9.nesil çok daha iyi kol
Niye öyle diyoruz sen mi karar veriyorsun?Daha iyi demeyelim PC ile daha uyumlu diyelim
Bende aynı ikilemde kaldım ve ikisini de sipariş ettim bilgisayara uyumluluktan dolayı xbox koluna karar verip dualsense i iade ettim dualsense bluetooth bağlama olsun şarj etme kaç olduğunu görme gibi unsurlar olsun pc de iyi değil bence o yüzden xbox kolunu tavsiye ederim
pc ıcın en ıyııs suanda benımde kullandıgım xbox 9.nesil uyumlu olan her oyunu ayarlama falan yapmadan oynuyorum
Daha iyi demeyelim PC ile daha uyumlu diyelim
Çoğunlukla ea fc 24, hikayeli oyunlar(gow gibi) ve belki forza oynarım bu oyunlarda uyumsuzluk yapar mıxbox 9.nesil çok daha iyi kol
bende suan fc24 pek oynamasamda yuklu sorun yasamıyorum forza5 de 320 saatım war tıtresımlı olması cok cok ıyı sorun suz ayar yapmadan oynarsın ets2 bıle oynuyorum sorun yasamadanÇoğunlukla ea fc 24, hikayeli oyunlar(gow gibi) ve belki forza oynarım bu oyunlarda uyumsuzluk yapar mı
Evet çocuk haklı xbox 9.nesil eski teknolojiyi kullanıyor dualshock4 bile daha teknolojik boş boş xbox gamepedini övme dualsensele eşit değiller olm az cahil olmayın ** yaNiye öyle diyoruz sen mi karar veriyorsun?
Ps5 var bende yanına bidr siyah dualsense aldım istediğin oyunda dualsense x programiyla adactif titreşimi kullanabiliyosun bu aşırı fark ediyor oyunları cok daha eğlenceli yapıyor ayrıca daha ergonomik benceBilgisayardan ea fc 24 oynamak için ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi almalıyım. (Ps3'üm var ve ps koluna daha çok alışığım)
Bende fc 24 ve hikaye olarak şu an spıder man remastered oynuyorum hiç bir sıkıntı yok bi ayar yapmadan mis gibi çalışıyor titreşimi flan gayet iyiÇoğunlukla ea fc 24, hikayeli oyunlar(gow gibi) ve belki forza oynarım bu oyunlarda uyumsuzluk yapar mı
iyide ben dualsensde kullandım ds4 te xb.8.nesilde 9.nesilde uzanarak oynayan biri olarak xb bana çok konforlu geliyor o teknoloji diye yedirdikleri tetik tuşlarını kullanan doğru dürüst kimse yok oyun zevkini falan arttırmıyor bana göre ama siz eşit değiller dediyseniz değillerdir efendim.Evet çocuk haklı xbox 9.nesil eski teknolojiyi kullanıyor dualshock4 bile daha teknolojik boş boş xbox gamepedini övme dualsensele eşit değiller olm az cahil olmayın ** ya
Dual sense tabii ki Xbox bence iyi değil bende var oyuncak gibiBilgisayardan ea fc 24 oynamak için ps5 dualsense mi xbox 9.nesil mi almalıyım. (Ps3'üm var ve ps koluna daha çok alışığım)