❌İndirim Bitti! 🔥PS5 Dualsense Wireless Controller Bilkom Garantili- Spider-Man 2 3.998 TL🔥

Şu zımbırtIlara çizgi film karakteri fotosu basıp ederinden 2 3 kat pahalı satıyorlar ve Aileler çocuklarının zırıltısından dolayı 5k 10K para veriyorlar gerçekten acıyorum. Üzerine 10k ekleyin gidin adam gibi bir pc alın.
herkes senin gibi pc istemiyor insanlar konsol alıyor ve alıp oynuyorlar ve ps ye özel oyunlar var hem kolun normali ile arasında 2 kat bile fark yok

Ben konsol oynanmasın gibi bir şey dediğimi hatırlamıyorum. Bu saçma sapan fiyat politikasını eleştirdim. Lisansı cartı curtu kendi bünyesindeki bir karakterin dandik çizimine ekstradan okkalı bir fiyat biçen şirketi eleştirdim. Sony'nin ürünleri böyle almaya devam ederseniz ps5 pro değil 55000tl 100bin tl de olur. Kaldı ki ben ps1,ps2, ps3 sahibiyim. Tabi hiçbir şeyin fanboyu olmayınca her platformu istediğim gibi eleştirebiliyorum. Tavsiye ederim.
herkes senin gibi pc istemiyor insanlar konsol alıyor ve alıp oynuyorlar ve ps ye özel oyunlar var hem kolun normali ile arasında 2 kat bile fark yok

Geri