epic game üzerinden nioh oynamaya çalışıyorum ama oyun ps5 kolunu değilde xbox360 kolunu gösteriyo tuş atamaları bozuluyo bazen tuşlarda çalışmıyo. epic gamese de baktım ordan değiştirebilirmiyim diye ama herhangi bir kol ayarı yok epic games de
bende bu gün msi gc20 aldım aynı sorun varepic game üzerinden nioh oynamaya çalışıyorum ama oyun ps5 kolunu değilde xbox360 kolunu gösteriyo tuş atamaları bozuluyo bazen tuşlarda çalışmıyo. epic gamese de baktım ordan değiştirebilirmiyim diye ama herhangi bir kol ayarı yok epic games de
ds4 diye 3.part bir yazılım var belki sizde çalışır bir araştırınbende bu gün msi gc20 aldım aynı sorun var
gerek yok dizilim xbox gibids4 diye 3.part bir yazılım var belki sizde çalışır bir araştırın
Oyunun layout desteği yoktur nexusmodsa bak bakalım insanlar o oyun için layout modu yapmışmı diyeepic game üzerinden nioh oynamaya çalışıyorum ama oyun ps5 kolunu değilde xbox360 kolunu gösteriyo tuş atamaları bozuluyo bazen tuşlarda çalışmıyo. epic gamese de baktım ordan değiştirebilirmiyim diye ama herhangi bir kol ayarı yok epic games de
birazdaha açıklarmısınız o uygulamayıDualsense x kullanıyorum ben
Uygulamayı indirip bu şekilde ayarlamasınizbirazdaha açıklarmısınız o uygulamayı
Uygulamayı indirip bu şekilde ayarlamasıniz
dediklerinizi yaptım başka bir ayara ihtiyaç varmıUygulamayı indirip bu şekilde ayarlamasıniz
Mesaj otomatik birleştirildi: