Neler Yeni

ps5 gamepad pc bağlama

Egean

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
87
arkadaşlar anakartım bluetooth desteklemıyor suan adaptör de alamam ps5 kolunu kablosuyla falan pc ye bağlayamıyormuyum denedim ama kol ses aygıtı olarak gözüküyor oyun içi kontrolu yok sadece ortadaki playstation logosuna tıkladıgımda steam acılıyor

arkadaşlar anakartım bluetooth desteklemıyor suan adaptör de alamam ps5 kolunu kablosuyla falan pc ye bağlayamıyormuyum denedim ama kol ses aygıtı olarak gözüküyor oyun içi kontrolu yok sadece ortadaki playstation logosuna tıkladıgımda steam acılıyor
Knk ds5 windows indir

ben normal şarj kablosuyla sıkıntısız bağlıyorum sizin sorununuzu çok anlayamadım ben neden olduğunu

ben normal şarj kablosuyla sıkıntısız bağlıyorum sizin sorununuzu çok anlayamadım ben neden olduğunu
valla bende oyle olur sandım ama ses aygıtı olarak algılıyor bütün farklı girişlere taktım değişen bişey olmadı
Post automatically merged:

Knk ds5 windows indir
sıkıntı olmaz demi kral :D
Post automatically merged:

Knk ds5 windows indir
bi steam versiyonu var bi free hangisi lazım

Son düzenleme:
Geri