Kurtaslanlar
80+
- Reaksiyon skoru
- 17
Merhaba arkadaşlar letgoda uygun fiyatlı bir ps5 buldum güvenli ödeme ile alınır mı deneyimi olan varmı sıkıntı yaşar mıyım aldıktan sonra
Hacı bende PlayStation alırken böyle 2-3 tane ucuz ilana rastladim hepsi dolandirici çıktı örneğin biri oturduğum ilçede konum gösteriyordu ve ilani 2 gün önce koymuştu fiyati uygundu konuştuk kendini polis diye tanitti sonra benim hataya tayinim çıktı yani hataydayim dedi güvenli ödeme ile yapalım dedi bende vazgeçtim 2 gün once bulunduğum ilçede ilana koymus 2 gun icinde tayinim cikip hataya ne ara tasindin mesela yani yine sen bilirsin çok dikkatli olman lazim yakinindaysa git bak alMerhaba arkadaşlar letgoda uygun fiyatlı bir ps5 buldum güvenli ödeme ile alınır mı deneyimi olan varmı sıkıntı yaşar mıyım aldıktan sonra
Hocam letgoya dikkat et. Ps5 ilanlarini birçok farklı ile ve çok uygun fiyata koyuyolar. Güvenli ödeme olarak pttavm kullandıklarını söyleyip link atıyorlar. Pttavm sitesini kopyalayıp birebir aynısıni yapmaya çalışmışlar, tek ödeme yöntemi iban. İlla guvenli odeme yapacaksan sahibinden veya dolap iyidirMerhaba arkadaşlar letgoda uygun fiyatlı bir ps5 buldum güvenli ödeme ile alınır mı deneyimi olan varmı sıkıntı yaşar mıyım aldıktan sonra
Dikkat et letgo,sahibinden veya pttavm sahte link atıyorlarMerhaba arkadaşlar letgoda uygun fiyatlı bir ps5 buldum güvenli ödeme ile alınır mı deneyimi olan varmı sıkıntı yaşar mıyım aldıktan sonra