Ps5 için 32 inç nasıl

Reaksiyon skoru
21

Ps5 için monitör bakıyordum ve bu monitörü buldum sizce 32 inç fazla mı yoksa 4k için iyi mi? Gördüğüm kadarıyla 4k 144hz olarak en makul bu sizin bildiğiniz daha iyi bir monitör varsa önerir misiniz :D

Hocam PS5 4k'da oyun oynatacak kadar güçlü bir monitör mü bilmiyorum ama geçen gün arkadaşa benzer özelliklerde monitör ararken gigabyte m32u da dikkatimi çekmişti, bi bakmanızı tavsiye ederim.

Ps5 için monitör bakıyordum ve bu monitörü buldum sizce 32 inç fazla mı yoksa 4k için iyi mi? Gördüğüm kadarıyla 4k 144hz olarak en makul bu sizin bildiğiniz daha iyi bir monitör varsa önerir misiniz :D
efsane bir monitör al bunu tv olarak bile kullanırsın la çok iyi.

Hocam PS5 4k'da oyun oynatacak kadar güçlü bir monitör mü bilmiyorum ama geçen gün arkadaşa benzer özelliklerde monitör ararken gigabyte m32u da dikkatimi çekmişti, bi bakmanızı tavsiye ederim.
Güçlü derken 4k yı vermez mi yani konsolda? 23k bandında bayağı bir monitör var ama bunun fiyatı onlara göre daha uygun.

4K oyunculuk PS5 de çok uzun ömürlü olurmu bilemiyorum. Bence 2K bakın.

Bütçe El Veriyorsa Daha İyi

Ama Tavsiyem Televizyon Almanız Yönünde Olacaktır Hocam

Bu kadar para vermişken HDR al bence.

Geri