İmparator Kuzey
80+
- Reaksiyon skoru
- 48
Merhabalar korku araba futbol ve fps oyunları paylaşırsanız sevinirim aklımda yeredinsin assasin creed valhalla ve cod coldwar düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
battlefield 1ve 5Merhabalar korku araba futbol ve fps oyunları paylaşırsanız sevinirim aklımda yeredinsin assasin creed valhalla ve cod coldwar düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Yani zaten bir oturuşta 5 saat oynayan biri değilim ve pro değilim yani 8 saat sürebilirCold war güzel diye duydum ama çok kısaymış 5 saatte bitiyormuş o yüzden bence valhalla al
VarKonsolla aram pek yoktur yani PS5'de var mı bilmiyorum eğer varsa Ghost Of Tsushima oynamanı tavsiye ederim.
O zaman kesinlikle oynamalısın. Keşke oyun bitmeseydi demiştim ben yani o kadar iyi bir oyun benim gözümde.
"Spider Man PS5 özel" ve "Miles Morales"Merhabalar korku araba futbol ve fps oyunları paylaşırsanız sevinirim aklımda yeredinsin assasin creed valhalla ve cod coldwar düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Apex LegendsMerhabalar korku araba futbol ve fps oyunları paylaşırsanız sevinirim aklımda yeredinsin assasin creed valhalla ve cod coldwar düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum
Hikayesi çok güzel. Ancak o oyunu zaten online için alıyorlar.Cold war güzel diye duydum ama çok kısaymış 5 saatte bitiyormuş o yüzden bence valhalla al