Armi3067
80+ Bronze
Bu arada attığım TV'nin kalitesi gayet iyi 20K bandında sadece 2k aşmakta bence benim attığımı alabilir.bbütçe kısıtla olduğundan bu bütçede 120 hz tvlerin görüntüleri iyi değil ve performans moduna alınca 60 fps üstünü alsa bile aldığı fpsler 70 veya 80 en fazla fps gördüğüm oyun rachet and clankdi o da en fazla 110 du ki bunun dışında bu kadar fps alan oyun yok örnek vermek gerekirse last of us part 2 ve ghost of tsushima oynadım aldığım fpsler hep 60-70 arası gidiyordu hatta bir bölgede last of us part 2 de 40 kadar düştüğü oldu performansta o yüzden görüntüye önem verirse daha çok zevk alır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaş haklı bende şuan TV sektöründe Ar-Ge bölümünde çalışıyorum HZ çok önemli olmasa da 20K fiyatta normal led tv alınmaz.2 yıl TV sektöründe çalıştım evimde PS5 de var QLED TV de alacağı zevki normal LED'de alamaz emin ol ve PS5 eskiyen bir konsol ondan yeni çıkıcak oyunlar gün geçtikçe PS5 zorluyor ondan ötürü 120 FPS alamicak en fazla 60 veya 70 FPS leri alabilecek o da performans modunda sırf hertz yüksek diye kötü bir görüntü almayı seviyorsanız bunu şöyle karşılaştırabilirsiniz 120 HZ TN panel bir monitör mü veya 60 HZ IPS monitör mü gibi düşünebilirsin ki QLED de çok daha fark ediyor bu seviye