Neler Yeni

ps5 için tv önerisi 20bin tl max

Armi3067

80+ Bronze
bbütçe kısıtla olduğundan bu bütçede 120 hz tvlerin görüntüleri iyi değil ve performans moduna alınca 60 fps üstünü alsa bile aldığı fpsler 70 veya 80 en fazla fps gördüğüm oyun rachet and clankdi o da en fazla 110 du ki bunun dışında bu kadar fps alan oyun yok örnek vermek gerekirse last of us part 2 ve ghost of tsushima oynadım aldığım fpsler hep 60-70 arası gidiyordu hatta bir bölgede last of us part 2 de 40 kadar düştüğü oldu performansta o yüzden görüntüye önem verirse daha çok zevk alır
Bu arada attığım TV'nin kalitesi gayet iyi 20K bandında sadece 2k aşmakta bence benim attığımı alabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 yıl TV sektöründe çalıştım evimde PS5 de var QLED TV de alacağı zevki normal LED'de alamaz emin ol ve PS5 eskiyen bir konsol ondan yeni çıkıcak oyunlar gün geçtikçe PS5 zorluyor ondan ötürü 120 FPS alamicak en fazla 60 veya 70 FPS leri alabilecek o da performans modunda sırf hertz yüksek diye kötü bir görüntü almayı seviyorsanız bunu şöyle karşılaştırabilirsiniz 120 HZ TN panel bir monitör mü veya 60 HZ IPS monitör mü gibi düşünebilirsin ki QLED de çok daha fark ediyor bu seviye
Arkadaş haklı bende şuan TV sektöründe Ar-Ge bölümünde çalışıyorum HZ çok önemli olmasa da 20K fiyatta normal led tv alınmaz.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Bu arada attığım TV'nin kalitesi gayet iyi 20K bandında sadece 2k aşmakta bence benim attığımı alabilir.
senin attığın TV QLED hocam zaten 2K aşabilirse kesinlikle onu alsın hem 120 HZ desteğide var onun

Armi3067

80+ Bronze

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Hatta 850TL aşıyor 20.850TL
şöyle bir şey var C728 güzel TVde stok yok hiç bir yerde :D

ama şöyle bişey var VATAN mağazasında varsa gidip mağazadan alabilirsin evine yollarlar yani bu fiyata kaçmaz eğer site fiyatı aynıysa

Armi3067

80+ Bronze

ama şöyle bişey var VATAN mağazasında varsa gidip mağazadan alabilirsin evine yollarlar yani bu fiyata kaçmaz eğer site fiyatı aynıysa
Evet ya :D tüm mağazalarda tükenmek üzere diyor, internet stoğu zaten yok, bence acilken en yakın vatanda gitsin alsın yoksada diğer vatandan sevkiyatını yaparlar zaten.

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen

Arkadaş haklı bende şuan TV sektöründe Ar-Ge bölümünde çalışıyorum HZ çok önemli olmasa da 20K fiyatta normal led tv alınmaz.

Peki hocamlar çok büyük olmayan bi tv ne önerirdiniz pc masasına koymayı düşünüyorum şuan salona değilde

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
Peki hocamlar çok büyük olmayan bi tv ne önerirdiniz pc masasına koymayı düşünüyorum şuan salona değilde
1. Bütçe aynı mı ?
2. TV yayını izliyor musun yani uydu lazım mı TV'de
3. Masa boyun ne kadar büyük uzunluk olarak

El-Turco

80+ Bronze

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
1. Bütçe aynı mı ?
2. TV yayını izliyor musun yani uydu lazım mı TV'de
3. Masa boyun ne kadar büyük uzunluk olarak
aynı bütçe. Tv yayınlarıyla işim yok valla netflix yt falan max. masam 165 uzunluğu mönitör solunda ps5 duruyor monitör sağında mousepad ve pc kasası şuan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,810
Üyeler
163,556
Son üye
regenmeister
Top Bottom