Heraklessss
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
evet ben de ilk defa gördüm garip bi tasarımGörüntüsü ilginçmiş de bizim kediler bunu da vazo sanıp düşürür.
Bu ürüne de bakabilirsin ben 6 aydır kullanıyorum. Sony lisanslı, stand ve şarj istasyonu olarak daha güvenli.Görüntüsü ilginçmiş de bizim kediler bunu da vazo sanıp düşürür.
Sağolun hocam. Benim Dualsense'leri custom controller yapacağım da muhtmelen bunlarda şarj olamaz. Ondan klasik şarj etmeye devam gibi.Bu ürüne de bakabilirsin ben 6 aydır kullanıyorum. Sony lisanslı, stand ve şarj istasyonu olarak daha güvenli.
2 gün önce aldım
Xbox için versiyonları oluyor.Bilmediğimden soruyorum. Bununla xbox gamepad şarj edilebilir mi?
edilmezBilmediğimden soruyorum. Bununla xbox gamepad şarj edilebilir mi?
Sony lisanslı değil ancak yer kaplamaması açısından hoş duruyor ve birçok yorumu var, bu ürün nasıl sizce? Almayı düşünüyorum.Bu ürüne de bakabilirsin ben 6 aydır kullanıyorum. Sony lisanslı, stand ve şarj istasyonu olarak daha güvenli.
Tercih meselesi kalitesi konusunda bilgim yok ama her hangi bir şarj ünitesini de alıp ps5 üzerine koyabilirsiniz.Sony lisanslı değil ancak yer kaplamaması açısından hoş duruyor ve birçok yorumu var, bu ürün nasıl sizce? Almayı düşünüyorum.