Ps5 Kullananlar Deneyimleriniz Nasıl?

Reaksiyon skoru
92
Bugün veya yarın Gta 6 için Ps5 almayı düşünüyorum.Özel oyunları ve fps oyunları oynaycağım.Evde idarelik masaüstü ve dizüstü bilgisayar var.Tv ile kullanacağım 4k HDR olacak şekilde.Sizce Ps5 alınır mı kullanıcı deneyimleriniz nasıl ?

Bugün veya yarın Gta 6 için Ps5 almayı düşünüyorum.Özel oyunları ve fps oyunları oynaycağım.Evde idarelik masaüstü ve dizüstü bilgisayar var.Tv ile kullanacağım 4k HDR olacak şekilde.Sizce Ps5 alınır mı kullanıcı deneyimleriniz nasıl ?
Kanka daha önce ps4 arkadaşta ps5 te pscafede kullandım cidden alınır bende alacağım yeni yılda dualsense şuan elimde var (pc için kullanıyorum) kol manyak bir şey uyum problemi birazcıkta olsa deneyimi ds4 e göre farklı

Kullanmıyorum ama PS kafede denedim kolu manyak bişey çok güzel ama oyunlar çok pahalı inan oyunlar ucuz olsa bn pcyi anında satar PS ye geçerim ama o oyuna o parayı vermek saçma geliyor PC de ucuza çözüyorum oyunları ondan o mantıkli geliyor

Xboxta klavye mouse desteği var ama ps5 in bazı klavye/ mauslarla çalışmadığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum

1.5 ay filan oldu alalı imzadaki sisteme sahibim fps ağırlıklı oyunlar oynadım bugüne kadar hikaye türü oyunlar doğru düzgün oynamamışımdır. Buna rağmen beni çok sardı 1.5 aydır pc yi 2 3 kere filan açmışımdır fps oynamayı bıraktım diyebilirim.

Ben PlayStation'u sırf özel oyunları için aldım.

Kullanmıyorum ama PS kafede denedim kolu manyak bişey çok güzel ama oyunlar çok pahalı inan oyunlar ucuz olsa bn pcyi anında satar PS ye geçerim ama o oyuna o parayı vermek saçma geliyor PC de ucuza çözüyorum oyunları ondan o mantıkli geliyor

Xboxta klavye mouse desteği var ama ps5 in bazı klavye/ mauslarla çalışmadığını duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Aslında oyunları pahalı değil. Ps kardeşliği diye bişey var arkadaşın varsa birlikte oyunları yarı yarıya alabiliyorsun. Kara cuma indirimlerinde 4k lık oyun aldım ps store dan 2k ödedim.

Aslında oyunları pahalı değil. Ps kardeşliği diye bişey var arkadaşın varsa birlikte oyunları yarı yarıya alabiliyorsun. Kara cuma indirimlerinde 4k lık oyun aldım ps store dan 2k ödedim.
Ark yok 🙁

ağustosda aldım suana kadar gayet güzel oyun fiyatlarıda pc ye göre ucuz dualsense de baya iyi spiderman god of war gibi oyunları oynamak çok eğlenceli kendine hayran bırakıyor oyunlar

Geri