Neler Yeni

Ps5 mi almalıyım yoksa xbox s mi?

Neeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak
Performans olarak Xbox Series X daha iyi ama exclusive konusunda zayıf kalıyor PS için exclusive oyunları merkez alın eğer sizin için önemliyse PS5, değilse performans konusunda Series X daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İki konsolunda fiyatına bakıp bir PC satın aldığınız da FIFA gibi bir oyun optimizasyon sorunu teşkil etmez.
Hocam şuanda 3050 ti i5 11.nesil pc var. Bu durumda xbox almaya bile gerek yok o zaman öyle mi?

İthalatçı garantili olmasın dersen 15K en az. Onun dışı 2. el laınması gereken konsol bence, bu arada FC24 30FPS oynatıroyr series s, hiç çekilmez, hızlı şut çekince ekranda 4-5 tane top falan görünüyor :kekw:
Hocam evet videolarda xbox s ps5 e göre daha lag’lı gözüküyor. Bundan dolayı mı?

Series s sahibiydim daha öncesinde 2 ay kullanıp sattım. Şuanda hem pc hem ps5 sahibiyim bende ea fc 24 oynuyorum sony nin diğer oyunlarında oynuyorum dualsense özellikleri bakımındam xbox 9 nesil gamepad den çok daha iyi bir gamepad sırf bu yüzden ve diğer oyunlar bakımında ps5 almalısın.
Anladım hocam. Teşekkürler yorumlarınız için.

Donanım olarak X daha iyi ama PS5'in Exclusive avantajı var. Pek de fark etmez al geç ikisinden birini. Zaten PS6 falan ta 2026'da çıkacak.
S alma yeterli.
Anladım hocam S almadığım durumda sanırım PS5 almak mantıklı gibi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
.
Performans olarak Xbox Series X daha iyi ama exclusive konusunda zayıf kalıyor PS için exclusive oyunları merkez alın eğer sizin için önemliyse PS5, değilse performans konusunda Series X daha iyi.

İki konsolunda fiyatına bakıp bir PC satın aldığınız da FIFA gibi bir oyun optimizasyon sorunu teşkil etmez.
istersen en pahalı parçalarla bir sistem kur yine de bilgisayarda fifa oynanmayacağı gerçeğini değiştirmiyor. mesele donanımla alakalı değil. kullanıcı sayısı düşük olduğu için bir kartı almak istediğinde fiyatı konsola oranla çok daha yüksek olurken bir de hile var. kariyer falan tamam oynarsın ama işin ultimate team tarafına geldiğin zaman oynanacak gibi değil.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,023
İsim
kilan embappe
Hocam şuanda 3050 ti i5 11.nesil pc var. Bu durumda xbox almaya bile gerek yok o zaman öyle mi?

Hocam evet videolarda xbox s ps5 e göre daha lag’lı gözüküyor. Bundan dolayı mı?

Anladım hocam. Teşekkürler yorumlarınız için.

Anladım hocam S almadığım durumda sanırım PS5 almak mantıklı gibi geliyor
Başka neyden olacak bu yüzden tabii, biri 30fps diğeri 60fps, 60 ile 120 arasındaki farkdan daha fazla fark eder.

Dexes

80+ Bronze
Hocam teşekkürler yorumlarınız için. Peki donanım özelliklerinden dolayı mı yoksa farklı nedenler mi? Biraz açıklayabilir misiniz?

Bu konuyu okursanız daha iyi olur sizin için ama ben şöyle diyeyim, xbox konsol işinden çekilme raddesine geldi. Ve evet donanımsal özellikleri açısından da ps5 daha iyi. Bu konuda cevap bulabileceğinizi düşünüyorum.

Neeo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Burak
Başka neyden olacak bu yüzden tabii, biri 30fps diğeri 60fps, 60 ile 120 arasındaki farkdan daha fazla fark eder.
Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için

Bu konuyu okursanız daha iyi olur sizin için ama ben şöyle diyeyim, xbox konsol işinden çekilme raddesine geldi. Ve evet donanımsal özellikleri açısından da ps5 daha iyi. Bu konuda cevap bulabileceğinizi düşünüyorum.
Teşekkür ederim hocam bilgilendirmeniz için. Attığınız konuya bakıcam

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,971
İsim
Mert Can Ergün
Fifa ve online oyuncuları daha fazla ps5 de xbox çöp

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İthalatçı garantili olmasın dersen 15K en az. Onun dışı 2. el laınması gereken konsol bence, bu arada FC24 30FPS oynatıroyr series s, hiç çekilmez, hızlı şut çekince ekranda 4-5 tane top falan görünüyor :kekw:
Futbol oyunu 30FPS oynanmaz. Zaten konsollar bu sebeple ara sahneler ve bazı özel açılar hariç 60FPS de oynattırıyorlar. PS3 de bile (ki çoğu oyun 30FPS yi bile tutturamıyor bu cihazda) tüm pes ve fifalar 60FPS 😀

Konu sahibi bu konuyu baştan sona okuyana kadar büyük ihtimalle Sony PS6 yı duyurur bu arada 😂

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,814
Üyeler
164,916
Son üye
piareks
Top Bottom