- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam şuanda 3050 ti i5 11.nesil pc var. Bu durumda xbox almaya bile gerek yok o zaman öyle mi?Performans olarak Xbox Series X daha iyi ama exclusive konusunda zayıf kalıyor PS için exclusive oyunları merkez alın eğer sizin için önemliyse PS5, değilse performans konusunda Series X daha iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İki konsolunda fiyatına bakıp bir PC satın aldığınız da FIFA gibi bir oyun optimizasyon sorunu teşkil etmez.
Hocam evet videolarda xbox s ps5 e göre daha lag’lı gözüküyor. Bundan dolayı mı?İthalatçı garantili olmasın dersen 15K en az. Onun dışı 2. el laınması gereken konsol bence, bu arada FC24 30FPS oynatıroyr series s, hiç çekilmez, hızlı şut çekince ekranda 4-5 tane top falan görünüyor
Anladım hocam. Teşekkürler yorumlarınız için.Series s sahibiydim daha öncesinde 2 ay kullanıp sattım. Şuanda hem pc hem ps5 sahibiyim bende ea fc 24 oynuyorum sony nin diğer oyunlarında oynuyorum dualsense özellikleri bakımındam xbox 9 nesil gamepad den çok daha iyi bir gamepad sırf bu yüzden ve diğer oyunlar bakımında ps5 almalısın.
Anladım hocam S almadığım durumda sanırım PS5 almak mantıklı gibi geliyorDonanım olarak X daha iyi ama PS5'in Exclusive avantajı var. Pek de fark etmez al geç ikisinden birini. Zaten PS6 falan ta 2026'da çıkacak.
S alma yeterli.