Neler Yeni

Ps5 mi xbox x mi 18 k butcem var ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
Yunus can emre saltabas
Evde pc var 3600x 2070super var ama pc den sıkıldım artık yatarak oynamak istediğimden konsol dusunuyorum oynayacagim oyunda fps oyunu online warzone pubg tarzi oyunlar hikayeli sevmiyorum oynarsam arada

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Evde pc var 3600x 2070super var ama pc den sıkıldım artık yatarak oynamak istediğimden konsol dusunuyorum oynayacagim oyunda fps oyunu online warzone PUBG tarzi oyunlar hikayeli sevmiyorum oynarsam arada
Hayatım boyunca hep Xbox sevdim ve kullandım ama duyumlara göre Microsoft konsol tarafını artık salıcak... Bence ps5 al bir Xbox sevdalısı olarak söyliyorum

SnareEcho

80+ Silver
Evde pc var 3600x 2070super var ama pc den sıkıldım artık yatarak oynamak istediğimden konsol dusunuyorum oynayacagim oyunda fps oyunu online warzone PUBG tarzi oyunlar hikayeli sevmiyorum oynarsam arada
Xbox x çok güçlü ama Microsoft desteği bırakacak gibi @AGUMBA hocamın dediği gibi. PS5 alın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Elinde PC varsa Xbox'a para vermene gerek yok. PS5 çok daha iyi tercih olur. Aslında sadece konsol olarak konuyu ele alsak bile kaliteli oyun açısından Xbox'ın PlayStation'ı geçemeyeceği de bir gerçek. Her iki konsolun en çok beklenen oyunlarıyla çıkan sonuç ortada. Bir Starfield'ın durumuna bakın, bir de Marvel's Spider-Man 2'ye.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam online oyun oynuyorsanız konsola bence gerek yok. Xbox 9. Nesil gamepad alıp yatarakta oynayabilirsiniz. İkisi arasından exclusive oyunlar ve daha optimize olması açısından tabii ki PS5 hatta slim modeli çıkacak onu almanız daha iyi olur.

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
kanka bende de pc var steam de tüm oyunlar var neredeyse eğer dediğin gib warzone falan oynucaksan normal bi kol al pc ye bağla öyle devam et bende 2 hafta önce ps5 aldım ama ben özel oyunlar için aldım pc ye gelmeyen veya gelmesine 1-2 yıl olan oyunlar için pc de olan bi oyunu sırf yatarak oynamak için alma bence çok gereksiz olur pc ye kol al oyna daha iyi yani ki ben 2. ps5 kolunu pc deki oyunlarda kullanıyorum artık daha rahat :D

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet
PC varsa xbox almanın anlamı yok çünkü xbox'ın özel oyunları zaten pc'ye geliyor bence ps5 al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide game pass'e zam gelecekmiş.

araf_00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Furkan Araf
Hayatım boyunca hep Xbox sevdim ve kullandım ama duyumlara göre Microsoft konsol tarafını artık salıcak... Bence ps5 al bir Xbox sevdalısı olarak söyliyorum
Microsoft desteği bırakacaksa Activision oyun şirketine niye 69 milyar dolar para verdi ya da 2026da çıkacak oyun konsolunu tanıttı saçma saçma yorumlar yapmayın dünyanın en iyi yazılım şirketi o silikon vadisinin devlerinden ve sana şöyle söylim böyle şirketler istediklerini almadan ayrılmaz oyun sahasından

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Sercan GÖKALP
Microsoft desteği bırakacaksa Activision oyun şirketine niye 69 milyar dolar para verdi ya da 2026da çıkacak oyun konsolunu tanıttı saçma saçma yorumlar yapmayın dünyanın en iyi yazılım şirketi o silikon vadisinin devlerinden ve sana şöyle söylim böyle şirketler istediklerini almadan ayrılmaz oyun sahasından
Çünkü PlayStation karşısında eziliyor. Satışları düşüyor. Özel oyun olarak Forza dan başka elle tutulur oyunları yok. PlayStation tarafı ise özel oyun konusunda Xbox tan milyon kat daha önde. Microsoft konsol tarafını salıp PC tarafında nerdeyse bütün büyük yapım şirketlerini almaya çalışıyor. Görüceksin konsol tarafına fazla abanmayacaklar çünkü PC tarafında zaten tekeller ve bunu daha da büyütecekler. Ben hayatım boyunca Xbox kullandım ama bu PlayStation 5 in konsol tarafında en iyi olduğu gerçeğini değiştirmiyor... He bana sorsan ben yine sırf 4k Forza oynamak için series x alırım ama bu verdiğim kararın doğru olduğu anlamına gelmiyor

Top Bottom