halitxct
80+ Silver
heh işte sonynin oyunları aşırı kaliteli oluyorhocam teknik meknik geçtim ben god of war ragnerok bile almam için tek sebeb ps5
heh işte sonynin oyunları aşırı kaliteli oluyorhocam teknik meknik geçtim ben god of war ragnerok bile almam için tek sebeb ps5
4k yada 1080 p desteği olan bir televizyon varsa çok güzel gözükürKonuyla alakasız olabilir ama PS kafelerde PS4'te GTA 5 oynayan biri ile PS 5'te GTA 5 oynayan biri arasında, PS4'te oyunun ekrana verdiği görüntüde arabanın kenarlarında cizgiler var gibiydi.
Alıntıyı görüntüle
Yukarıdaki fotoğraf gibiydi. Ama GTA 5'te görüntü daha net ve canlı geldi. Aynı durum Xbox Series X'te de var mı? Yani Xbox Series X'te de görüntü GTA 5 gibi canlı mı yoksa hafifte olsa yukarıdaki fotoğraf gibi çizgilenme yaşanıyor mu?
hocam ona hiç bakmadım tv model marka atsam anlar mısınız4k yada 1080 p desteği olan bir televizyon varsa çok güzel gözükür
hocam söyleyin bakarımhocam ona hiç bakmadım tv model marka atsam anlar mısınız
hocam söyleyin bakarım
hocam 4 k yazıyor zaten çok güzel akar bana kalırsaVestel 55Q9900 55'' 139 Ekran 4K Smart QLED TV | Vestel
Vestel 55Q9900 55'' 139 Ekran 4K Smart Qled Tv fiyatını ve ürün özellikleri incelemek için hemen tıklayın, en yeni fırsatları kaçırmayın!www.vestel.com.tr
pardon ben yanlıs anladım hayırlısı ile denicem hocam 2024 de ps5 pro cıkıcakmış 703 dolardan cıkış yapıcağı söyleniyor beklenir mi değermi bilemedim gürcistandan ps5 500 dolar civarına denk geliyorhocam 4 k yazıyor zaten çok güzel akar bana kalırsa
hocam benim kuzenler gürcistandan aldı yani bence çok uyguna geliyorpardon ben yanlıs anladım hayırlısı ile denicem hocam 2024 de ps5 pro cıkıcakmış 703 dolardan cıkış yapıcağı söyleniyor beklenir mi değermi bilemedim gürcistandan ps5 500 dolar civarına denk geliyor
ps 5 ler zaten şuan en az 16 bin hocam bence beklenmez zaten pro ile normalin arasında çok fark olmaz diye tahmin ediyorumpardon ben yanlıs anladım hayırlısı ile denicem hocam 2024 de ps5 pro cıkıcakmış 703 dolardan cıkış yapıcağı söyleniyor beklenir mi değermi bilemedim gürcistandan ps5 500 dolar civarına denk geliyor