Neler Yeni

Ps5 mi xbox series x mi

Natsu!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berat
aynen dostum kesin denemissindir.
herkes sen gibi bomboş bir insan gibi.
1704017221173.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

izim arkadaşlar da ve Playstation kafe'de denediğim de vermiyordu sen ne ayar yaptın bilemem.
Kanka 4K veya 2K zaten veriyor. Fakat 4K veya 2K görüntü gibi olmuyor. Problem bu. İkisi de vermese de PS5 tarafında görüntü daha net Xboxa göre. İnternetten inanmayanlar videolara bakabilir. Xbox daha kullanışlı diye kör mü olalım. Bir tane insan evladi Xbox series S de indiana J oynasın. Kör olmassa burdayım.

asko56

80+ Gold
Son düzenleme:
herkes sen gibi bomboş bir insan gibi.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kanka 4K veya 2K zaten veriyor. Fakat 4K veya 2K görüntü gibi olmuyor. Problem bu. İkisi de vermese de PS5 tarafında görüntü daha net Xboxa göre. İnternetten inanmayanlar videolara bakabilir. Xbox daha kullanışlı diye kör mü olalım. Bir tane insan evladi Xbox series S de indiana J oynasın. Kör olmassa burdayım.
6600'ü kaça bırakırsın

Natsu!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berat
buyur buda benden sana gelsin eski foto ama olsun
Ben sana denemedin veya kullanmadın demedim dostum. Sen bana direk sen ne anlatıyon bilip bilmeden diye yorum yapıyorsun. Ben a'dan z' ye en üstten en aşağıya her şeyi kullandım neredeyse. Alan adam gitsin PS5 alsın abi. Pahalı olsada muazzam oyunlar var. Xbox series S bile olmuş 10bin değer mi değmez. Gitsin ikinci elden alsın 15-16 ya ps5 keyfine baksın arkadaş

CupOk

80+ Bronze
Bence Ps5. Ps plus kütüphanesindeki oyunlar xbox dan çok daha iyi

asko56

80+ Gold
Ben sana denemedin veya kullanmadın demedim dostum. Sen bana direk sen ne anlatıyon bilip bilmeden diye yorum yapıyorsun. Ben a'dan z' ye en üstten en aşağıya her şeyi kullandım neredeyse. Alan adam gitsin PS5 alsın abi. Pahalı olsada muazzam oyunlar var. Xbox series S bile olmuş 10bin değer mi değmez. Gitsin ikinci elden alsın 15-16 ya ps5 keyfine baksın arkadaş
dostum hakaret vari cevap yazan sizsiniz ben degilim dogal olarak buırası forum oldugu için kimin elinde ne var ne yok kimse bilemez ben kendi açımdan tavsiyemi verdim sende verdin tartıştık geçti gitti

benim için türkiyede en mantıklı cihaz xbox çünkü oyun kütüpanesine gelen oyunlar gayet iyi bügün call of duty black ops 6 alsan 3k mw3 var 2k 2 oyun 5k diger oyunlarıda koysan abonelik ücreti çıkıyor arkadaş sadece plus alırım oyun alamam diyor oyun alamayacak adam ps5 alması bana göre tamamen saçma ps5 aboneliginde öle multi oynayacagı adam gibi oyunlarda yok üstüne sadece plus alsa ea play den mahrum kalıcak ayrı satılıyor ama gamepass da kütüpane+ ea play +ubisoft bir kaç oyunu dahil veriyor xbox daha fazla oyun daha fazla çeşit var

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İbrahim Kağan Cemeleli
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Bileşenleri
Bir Xbox series S ve X kullanmış biri olarak Xbox ı asla övmeyeceğim Playstation hakkın bir fikrimde yok sadece fiyatlarının pahalı olduğunu biliyorum ama indirimlerde ve plus aboneliğiyle neden alınmasın? Mantıklı olan bence almak yerine abonelikle oynayıp kaldırmak.
Xbox ta 1080p 2K 4K dada deneyimlerim oldu görüntünün çamurlaştığını çok hatırlamıyorum olduysa bile oyundaki optimize sorunlarını düzelterek hallettiler benim oynadığım oyunlarda. Yinede Amerika malı önermiyorum. Sony Playstation al.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,937
İsim
Mert Can Ergün
Ps5 pahalı ama oyunlar da tokatlar xbox ı zaten xbox oyunları ps5 e geliyor gamepass de adam akıllı oyunlar yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,780
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ps Exclusivelerini daha önce oynamadıysa eğer Ps Plus + Ps5 derim ancak onun haricinde günde 1-2 saat takılayım derse exclusiveye uzun saatler ayıracak vaktım yok derse eğer xbox derim ben, alır gamepass oynar 1-2 el warzone forza falan xbox'u 2. elde de ucuza bulabilir tr de piyasası çok yok, gene bu sebepten çok zor satar benden söylemesi (satmak isterse eğer)

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Furkan Güngör
İlgilendiği Kategoriler
Video oyun, çizgi roman
Ben size PlayStation 5 almanızı tavsiye ederim. Çünkü exclusive oyunları çok kaliteli ve Xbox series x konsolun dan daha iyi performans sergiliyor. Çünkü PS5 oyun geliştirmek Xbox series x nazaran daha kolay o yüzden PS5 Xbox series x den daha iyi FPS veriyor. Ve Xbox birinci parti oyunları PS5 gelecektir. Yani yakında Halo, gears of war, Fable gibi oyunlar PS5 çıkacaktır. Zaten Phil Spencer birinci parti oyunlarımızı diğer platformlara getireceğiz diye açıklama yapmıştı. Ve dualsense resmen devrim gibi özelliklere sahip bir gamepad. Yani ben yeni PS5 aldım. Ve çok memnunum, PS5'in tek dezavantajı oyun fiyatlarının pahalı olmasıdır. Ben mesela 1 yıllık deluxe aboneliği aldım. Şuanlık deluxe abonelikle PS5 ile idare ediyorum. Fakat PS5 gamepad olsun, arayüzünün hızlı olması, ve exclusive oyunların kaliteli olması gibi avantajları var. Xbox tek avantajı gamepass ve PS5 nazaran oyun fiyatları biraz daha ucuz. Fakat Microsoft Xbox konsolun da last of us, god of war gibi çok kaliteli Sony oyunlarına yakın kalitede oyun çıkartamaz. Çünkü Microsoft hem oyun, hem konsol olsun. Sony kadar kaliteli değil. Ve PS5 alırsan hem yeni çıkacak xbox oyunları oynarsın, hemde Sony exclusive çok kaliteli oyunları oynarsın. Ben şahsen size PS5 tavsiye ediyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Musab Aydın
iki konsol arasında kaldım 2. el alacağım fiyatları aynı xbox alırsam game pass alacağım ps5 alırsam plus alacağım çünkü oyunlar pahalı ilk deneyimim olacak hangi konsolu tercih etmeliyim bana xbox gibi geliyor ama diğer taraftada ps5 var arada kaldım
Hocam xbox ekonomi dostudur yapıştırın game passi keyfinize bakın.

Top Bottom