PS5 Nereden ala bilirim?

ilkin-

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar ps5 almak istiyorum. Trendyolda bakıyorum eurasia garantili yazıyor, yorumlarda çoğu kişi memnun kalmış. Teknosa ve vatan gibi yerlerde 25k satılıyor. Sizce güvenilirmidir?

Arkadaşlar ps5 almak istiyorum. Trendyolda bakıyorum eurasia garantili yazıyor, yorumlarda çoğu kişi memnun kalmış. Teknosa ve vatan gibi yerlerde 25k satılıyor. Sizce güvenilirmidir?
Hocam trendyol güvenilir bir şirkettir bence alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kanka trendyol satıyor bunu ithalatçı garantili sıkıntı çıkarır mı bilmem ama
İthalatçı garantili'ler zaten bu fiyatlarda ama konu açan arkadaş sony garantili almak istiyorsa 21k verilir.

yasin elektronik güvenilir.bir çok yorumu okudum.olumsuz bir yorum yazan hiç yok

ps5 fat kasa alma slim bekle paranıda doviz yap beklemeye geç hala daha resmi olarak sony bir distiribiritör ile anlaşmadı sony türkiyede yok boşa eurosia garanti diye 25 bayılma illa alıcaksan italatcı garantili bak sonuçta eurosia bile alasan garantisi yok sony türkiyeden çekildi

Slim beklemek mantıklo bence , o zaman fat kasada ikinci el fiyatları düşebilir. Bütçene göre tercih yaparsın

Slim bence daha kötü özellik olarak aynı aşşadığındaki stand çıkmıyor disk çıkar tak vesaire oyunu cd ile bile alsanız internet ile indirme isticek tak çalıştır mantığı olmicak tek avantajı tertemiz 1 tb ile gelmesi bana kalsa şimdi ps 5 alınır sahibinden sıfır 16 ya rahat bulunuyor

Geri