PS5 özel fiyatlandırma olacak mı? PS Now Türkiye'ye gelecek mi?

Reaksiyon skoru
1,030
PS5'le ilgili çok konu açtığımın farkındayım. Açacağım son konu olur diye umuyorum.

İlk sorum PS tarafı Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapacak mı? Yeni çıkan AAA oyunların hepsi 400-500 TL olsa ona da razıyım. İndirimle veya diskli alırsam takasla falan pek sorun olmaz.

İkinci sorum ise PS'in Gamepass'i diyebileceğimiz PS Now gibi bir sistem Türkiye'ye gelecek mi?

Sorularım bu şekilde. Yardımcı olan herkese teşekkürler.

PS5'le ilgili çok konu açtığımın farkındayım. Açacağım son konu olur diye umuyorum.

İlk sorum PS tarafı Türkiye'ye özel fiyatlandırma yapacak mı? Yeni çıkan AAA oyunların hepsi 400-500 TL olsa ona da razıyım. İndirimle veya diskli alırsam takasla falan pek sorun olmaz.

İkinci sorum ise PS'in Gamepass'i diyebileceğimiz PS Now gibi bir sistem Türkiye'ye gelecek mi?

PS tarafı Türkiye tarafına özel fiyatlandırma yapmadığı için yakın zamanda büyük olaylar çıkmıştı zaten. Sanmıyorum bu tarafa özel fiyatlandırma olacağını nasıl olsa alan alıyor onlara dokunan pek bir şey yok. PS Now büyük ihtimalle gelebilir fakat Gamepass kadar kaliteli ve iyi bir iş olacağını sanmıyorum.

PS tarafı Türkiye tarafına özel fiyatlandırma yapmadığı için yakın zamanda büyük olaylar çıkmıştı zaten. Sanmıyorum bu tarafa özel fiyatlandırma olacağını nasıl olsa alan alıyor onlara dokunan pek bir şey yok. PS Now büyük ihtimalle gelebilir fakat Gamepass kadar kaliteli ve iyi bir iş olacağını sanmıyorum.
Eğer özel fiyatlandırma olmayacaksa diskli sürümünü alıp spotçularla takas veya al-sat yapacağım. 50-100 TL'ye 500 TL'lik oyunları oynamak kulağa hoş geliyor.

İkisinin de cevabını kesin olarak veremeyiz ama ikisi de olabilir.
Oyun fiyatları aşırı fazla ki fiyatı kadar fiyata gelen tepkiler de fazla. Oyunculara yönelik bir fiyat hamlesi yapılabilir belki.

PS Now'a gelirsek, ülkemize gelebilir ama yakın zaman içinde gelecek gibi durmuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,937
Üyeler
185,004
Son üye
Blackeye183
Geri