Hocam isterseniz size benimkini satayım 1 ay olmadı alalıBaşlıkta yazdığım gibi playstation 5 slim alacağım mümkünse 2 kollu nereden alabilirim garantisi sağlam ve güvenilir ?
sıfır düşünüyorum hocam teşekkürlerHocam isterseniz size benimkini satayım 1 ay olmadı alalı
mediamarkta bakıyorumda çok pahalı gibi diğerlerine görevatan gaminggen tr mediamarkta al tr resmi garanti için iyi orası, ihtal garanti ise incehesapda
güvenilir mi acabaHocam burada 2 tane dualsense olan bunu bulabildim https://www.turkcell.com.tr/pasaj/h...garantili?seller=4881&color=1004412&ref=Cimri
Hocam pasaj güvenilirdir herhalde.sıfır düşünüyorum hocam teşekkürler
mediamarkta bakıyorumda çok pahalı gibi diğerlerine göre
güvenilir mi acaba
pasaj değil satıcı göre bakacaksın turkcell satılmıyorHocam pasaj güvenilirdir herhalde.
Hocam zaten biliyorum turkcell'in satmadığını tüm sitelerde farklı satıcılar var.
çok iyi fiyatmış bence temiz cihazsa şimdi sıfırların 25den fiyatları başlıyo5 gün evvel foruma 18 ay teknosa garantili 16000e alayım mı dedim ps alınmaz cart curt falan dediler fiyat bilgim yok diye almadım.
sahibi istediğin yerde test yapabilrisin demişti ister evde ister bi tamircide vsçok iyi fiyatmış bence temiz cihazsa şimdi sıfırların 25den fiyatları başlıyo
2 adet kol rdr2 fifa22 ve ufc3 verecekti birde yanındaçok iyi fiyatmış bence temiz cihazsa şimdi sıfırların 25den fiyatları başlıyo