Neler Yeni

PS5 SLİM ALDIM AMA SATICI YOK OLDU DOLANDIRILDIM MI?

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alper Baytekin
Hepsi Burada Şaka mı tekrar aynı fiyata farklı fake ilan girilmiş satın alma durumnuzda siparişiniz bir kaç gün sonra iptal ediliyor satıcıların ne gibi faydası olabilir bu durumun
222.png

Hepsi Burada Şaka mı tekrar aynı fiyata farklı fake ilan girilmiş satın alma durumnuzda siparişiniz bir kaç gün sonra iptal ediliyor satıcıların ne gibi faydası olabilir bu durumun Alıntıyı görüntüle
Aynısı kitap alırken başıma geldi 0 satış vardı ama fiyatı uygundu satın aldım sonra iptal edildi ama satılanlar kısmı 1 oldu satış rakamı farmlıyor olabilirler.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alper Baytekin
Alıntıyı görüntüle
Bilmediğimden soruyorum bu fiyat normal mi
Şuan bende denk geldım aynı dolandırılma taktiği muhtemelen benım geçen alışveriş yaptıgım mağaza adını değiştirmiş, oda kadın girişçi olarak satış yapıyordu bunlar düpe düz düzembaz hepsiburada'da müsade ediyor bunlara olan bızim paralara oluyor boşa 1 hafta iade beklıyoruz.

Şuan bende denk geldım aynı dolandırılma taktiği muhtemelen benım geçen alışveriş yaptıgım mağaza adını değiştirmiş, oda kadın girişçi olarak satış yapıyordu bunlar düpe düz düzembaz hepsiburada'da müsade ediyor bunlara olan bızim paralara oluyor boşa 1 hafta iade beklıyoruz.
hem dolandırıp hemde kadın girişimci vs nası alabiliyorlar acaba bu kadar kolay olmamalı şikayet edebilecek bir yer var mı acaba

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alper Baytekin
Bunlar yeterince kafayı yemiş şu koyduğu fiyata bak
++++.png

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Furkan Demirtaş
Hepsiburada sorun çıkarmaz iade yapar herhalde diye düşünüyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe

Allmuted

80+ Bronze
taksitle almıstım şimdi iade olursa, benim kullanabilir limitim düşmicek mi?
Yok hayır taksitli şekilde iade olacak aslında tek seferde ps5 taksitin ve iade taksitin birbirini sıfırlayacak kalabalık gözükmesin dersen arayıp taksit kapattırabilirsin.

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Alper Baytekin
Yok hayır taksitli şekilde iade olacak aslında tek seferde ps5 taksitin ve iade taksitin birbirini sıfırlayacak kalabalık gözükmesin dersen arayıp taksit kapattırabilirsin.
taksıt kapatma nasıl oluyor

Top Bottom