Aynısı kitap alırken başıma geldi 0 satış vardı ama fiyatı uygundu satın aldım sonra iptal edildi ama satılanlar kısmı 1 oldu satış rakamı farmlıyor olabilirler.Hepsi Burada Şaka mı tekrar aynı fiyata farklı fake ilan girilmiş satın alma durumnuzda siparişiniz bir kaç gün sonra iptal ediliyor satıcıların ne gibi faydası olabilir bu durumun Alıntıyı görüntüle
Şuan bende denk geldım aynı dolandırılma taktiği muhtemelen benım geçen alışveriş yaptıgım mağaza adını değiştirmiş, oda kadın girişçi olarak satış yapıyordu bunlar düpe düz düzembaz hepsiburada'da müsade ediyor bunlara olan bızim paralara oluyor boşa 1 hafta iade beklıyoruz.Alıntıyı görüntüle
Bilmediğimden soruyorum bu fiyat normal mi
hem dolandırıp hemde kadın girişimci vs nası alabiliyorlar acaba bu kadar kolay olmamalı şikayet edebilecek bir yer var mı acabaŞuan bende denk geldım aynı dolandırılma taktiği muhtemelen benım geçen alışveriş yaptıgım mağaza adını değiştirmiş, oda kadın girişçi olarak satış yapıyordu bunlar düpe düz düzembaz hepsiburada'da müsade ediyor bunlara olan bızim paralara oluyor boşa 1 hafta iade beklıyoruz.
Acaba bu yaptıkları işte ne gibi avantajları varBoş kutu olsun yollasalar onuda yollamıyolar son kargo gününe kadar bekletıp ürünü iptal ediyolar
çoğu kadın girişimci oluyor max 2 ürün satmıs oluyorlar o yüzden ortalamaları yüksek oluyo bu şekilde mağaza satışı +1 eklenıyor dıye bılıyorumAcaba bu yaptıkları işte ne gibi avantajları var
Yok hayır taksitli şekilde iade olacak aslında tek seferde ps5 taksitin ve iade taksitin birbirini sıfırlayacak kalabalık gözükmesin dersen arayıp taksit kapattırabilirsin.taksitle almıstım şimdi iade olursa, benim kullanabilir limitim düşmicek mi?
taksıt kapatma nasıl oluyorYok hayır taksitli şekilde iade olacak aslında tek seferde ps5 taksitin ve iade taksitin birbirini sıfırlayacak kalabalık gözükmesin dersen arayıp taksit kapattırabilirsin.