PS5 SLİM ALDIM AMA SATICI YOK OLDU DOLANDIRILDIM MI?

Hepsi Burada Şaka mı tekrar aynı fiyata farklı fake ilan girilmiş satın alma durumnuzda siparişiniz bir kaç gün sonra iptal ediliyor satıcıların ne gibi faydası olabilir bu durumun
222.png

Hepsi Burada Şaka mı tekrar aynı fiyata farklı fake ilan girilmiş satın alma durumnuzda siparişiniz bir kaç gün sonra iptal ediliyor satıcıların ne gibi faydası olabilir bu durumun Alıntıyı görüntüle
Aynısı kitap alırken başıma geldi 0 satış vardı ama fiyatı uygundu satın aldım sonra iptal edildi ama satılanlar kısmı 1 oldu satış rakamı farmlıyor olabilirler.

Alıntıyı görüntüle
Bilmediğimden soruyorum bu fiyat normal mi
Şuan bende denk geldım aynı dolandırılma taktiği muhtemelen benım geçen alışveriş yaptıgım mağaza adını değiştirmiş, oda kadın girişçi olarak satış yapıyordu bunlar düpe düz düzembaz hepsiburada'da müsade ediyor bunlara olan bızim paralara oluyor boşa 1 hafta iade beklıyoruz.

Şuan bende denk geldım aynı dolandırılma taktiği muhtemelen benım geçen alışveriş yaptıgım mağaza adını değiştirmiş, oda kadın girişçi olarak satış yapıyordu bunlar düpe düz düzembaz hepsiburada'da müsade ediyor bunlara olan bızim paralara oluyor boşa 1 hafta iade beklıyoruz.
hem dolandırıp hemde kadın girişimci vs nası alabiliyorlar acaba bu kadar kolay olmamalı şikayet edebilecek bir yer var mı acaba

Bunlar yeterince kafayı yemiş şu koyduğu fiyata bak
++++.png

Acaba bu yaptıkları işte ne gibi avantajları var
çoğu kadın girişimci oluyor max 2 ürün satmıs oluyorlar o yüzden ortalamaları yüksek oluyo bu şekilde mağaza satışı +1 eklenıyor dıye bılıyorum

Hepsiburada sorun çıkarmaz iade yapar herhalde diye düşünüyorum.

taksitle almıstım şimdi iade olursa, benim kullanabilir limitim düşmicek mi?
Yok hayır taksitli şekilde iade olacak aslında tek seferde ps5 taksitin ve iade taksitin birbirini sıfırlayacak kalabalık gözükmesin dersen arayıp taksit kapattırabilirsin.

Yok hayır taksitli şekilde iade olacak aslında tek seferde ps5 taksitin ve iade taksitin birbirini sıfırlayacak kalabalık gözükmesin dersen arayıp taksit kapattırabilirsin.
taksıt kapatma nasıl oluyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,794
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri