Neler Yeni

Ps5 slim cızırtı sesi

YazılımKafa

80+ Gold
arkadaşlar ps5 slim digital 1 yıllık cihaz toplasan 200 saat oyun oynanmıştır cihazı ilk kez temizledim oyun oynarken ilk kez cızırtı sesi aliyorum neden acaba bir hata mı yaptım fan bölümüne elektrik süpürgesi ile temizlemeye çalıştım pek olmadı sonra üfledim içindeki tozlar kalksın diye bundan ötürü mü bu ses çıkıyor
Fanın kablosu sarktıysa fana temas ediyordur. Fan kablosunu kontrol ettin mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Hamka
aynen böyle temizlenmesi gerekiyor. O kablolardan biri fana doğru sarkmış olabilir sesi o yapıyor olabilir. Sarkma varsa yuvaya doğru çek kabloları düzelir.
hocam onları zaten sona çekmiştim elimle en son ama yine fanı acicam

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör
ses kesilmiyor yalnız aynı ses devamlı geliyor kulağıma cihazın çalışmasına engel bir durum olur mu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar baktım ilk haliyle aynı temas eden bir şey yok ya da ben görmüyorum
fan göbeğinden sürtüyor olabilir. daha önce dizüstü bilgisayarımda başıma gelmişti. fanı değiştirmek zorunda kalmıştım. fan yüksek devirde döndüğü için takılıp parçalanma riski var. Bunu bilerek kullanmalısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Hamka
fan göbeğinden sürtüyor olabilir. daha önce dizüstü bilgisayarımda başıma gelmişti. fanı değiştirmek zorunda kalmıştım. fan yüksek devirde döndüğü için takılıp parçalanma riski var. Bunu bilerek kullanmalısın.
ne yapılması gerek fanı temizlemek işe yarar mı sadece elektrik süpürgesinin vakumlamasindan parçalanaçağını sanmıyorum

Fanın kablosu sarktıysa fana temas ediyordur. Fan kablosunu kontrol ettin mi
en son onları sona doğru çekmiştim elimle

YazılımKafa

80+ Gold
ne yapılması gerek fanı temizlemek işe yarar mı sadece elektrik süpürgesinin vakumlamasindan parçalanaçağını sanmıyorum

Kapağını açıp çalıştır bakalım ne oluyor

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör

hocam problem, elektrik süpürgesinin etkisi ile fan normalde çalıştığından daha yüksek devire çıkabiliyor. Bu sebeple de merkezdeki bilya vs sistemini bozuyor. sonrasında da fan yalpalamaya başlıyor. duyduğun ses muhtemelen buna bağlı sürtme sesi. kapak açık fanı çalıştırıp sürtme sesi olup olmadığını belirlemen lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Hamka
hocam problem, elektrik süpürgesinin etkisi ile fan normalde çalıştığından daha yüksek devire çıkabiliyor. Bu sebeple de merkezdeki bilya vs sistemini bozuyor. sonrasında da fan yalpalamaya başlıyor. duyduğun ses muhtemelen buna bağlı sürtme sesi. kapak açık fanı çalıştırıp sürtme sesi olup olmadığını belirlemen lazım.
tamam hocam bakıcam kapaksız calistiricam

yalnız nerede görsem elektrik süpürgesi ile temizlik yapıyorlar psturkiye hesabı bile öyle videosu var

Kapağını açıp çalıştır bakalım ne oluyor
aynı ses yine var hocam

Son düzenleme:

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Melih Baygör

yalnız nerede görsem elektrik süpürgesi ile temizlik yapıyorlar psturkiye hesabı bile öyle videosu var
elektrik süpürgesi ile temizlik yaparken fanı elle tutmak gerekir. çok hızlı dönmüşse dediğim gibi olma ihtimali yüksek.

YazılımKafa

80+ Gold

aynı ses yine var hocam
görünürde bir sıkıntı yok mu? Fana değen bir şey falan? O zaman farklı bir sorun var

Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Hamka
elektrik süpürgesi ile temizlik yaparken fanı elle tutmak gerekir. çok hızlı dönmüşse dediğim gibi olma ihtimali yüksek.
hayır hic dönmedi bile yüksek seviyede açmadım elektrik süpürgesini fan dönmedi bile

görünürde bir sıkıntı yok mu? Fana değen bir şey falan? O zaman farklı bir sorun var
aynen hocam değen bir şey göremiyorum fanı açacak tornavidam da yok

baksana hocam kapaksız hali aynı ses

hocam birde ps4 oyunu oynayinca o ses gelmiyor ps5 oyunu oynarken o ses geliyor

Son düzenleme:

YazılımKafa

80+ Gold
hayır hic dönmedi bile yüksek seviyede açmadım elektrik süpürgesini fan dönmedi bile

aynen hocam değen bir şey göremiyorum fanı açacak tornavidam da yok

baksana hocam kapaksız hali aynı ses

hocam birde ps4 oyunu oynayinca o ses gelmiyor ps5 oyunu oynarken o ses geliyor
Garip bir sorunmuş. Aklıma bir şey gelmiyor

Top Bottom