Hepsiburada'da diye hatırlıyorumOrası ne hocam? Hepsiburada satıcısı mı yoksa Amazonda var mı?
YokGozunusu sevim PlayStation alırken yurtdışındaki akrabalarınızdan rica edin onlar getirsin fiyatı neyse verirsiniz
Bakacağım hocam teşekkürlerHepsiburada'da diye hatırlıyorum
Sarı siteden alman daha uyguna gelirYok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakacağım hocam teşekkürler
yurtdışından gelen ürünlerin veya sarı sitede olan ürünlerin garanti kısmı sıkıntılı değil mi? yurtdışından alınmış ürünün tr garantisi var mı mesela bilmiyorum ben. yoksa üründe sorun çıkarsa uğraş çıkacak başıma diye düşünüyorum. ve amazon veya hepsiden alırsam taksit imkanım oluyor. direkt nakiti vermekten daha iyiSarı siteden alman daha uyguna gelir
hocam dediğiniz satıcıyı buldum. ve incehesap satıcısı da var fiyatlar hemen hemen aynı.Hepsiburada'da diye hatırlıyorum
Fly Technology'den alın kafanız rahat olsun derim benhocam dediğiniz satıcıyı buldum. ve incehesap satıcısı da var fiyatlar hemen hemen aynı.
satıcı hepsiburada
incehesap
flyteknoloji
sizce hangisi tercih edilmeli?
tamamdır hocam. ithalatçı garanti olduğu için bir şey olursa garantilik fly teknology garantisi oluyor değil mi?Fly Technology'den alın kafanız rahat olsun derim ben
Bildiğim kadarıyla öyleydi pek emin değilim maaleseftamamdır hocam. ithalatçı garanti olduğu için bir şey olursa garantilik fly teknology garantisi oluyor değil mi?