SlimARKADAŞLAR DÜZ PS 5 Mİ ALMALIYIM YOKSA SLIM KASAMI VE İTAALATCI GARANTİİ ALSAM B SIKINTI CIKARMI
Bir tık sesli çalışıyor slim bence spiderman 2 sürümü fat kasa alabilirsin ssd daha fazla slimde amaARKADAŞLAR DÜZ PS 5 Mİ ALMALIYIM YOKSA SLIM KASAMI VE İTAALATCI GARANTİİ ALSAM B SIKINTI CIKARMI
fat kasaya ssd takılabiliyor ama desteklediği ssd ler 4 k dan başlıyor 1 tbBir tık sesli çalışıyor slim bence spiderman 2 sürümü fat kasa alabilirsin ssd daha fazla slimde ama
aslında benim sorunum tam olarak itallatcı garantili ürüne güvenmemekBir tık sesli çalışıyor slim bence spiderman 2 sürümü fat kasa alabilirsin ssd daha fazla slimde ama
https://www.arcelik.com.tr/oyun-konsolu/sony-ps5-eas-hobi---oyun-gaming-urunleriÖnemli olan tek şey fiyat hocam gerisi ona göre konuşulur
İstanbulda isen kahraman konsoldan gidip alabilirsin güvenilir bir yer ben ordan aldım slimfat kasaya ssd takılabiliyor ama desteklediği ssd ler 4 k dan başlıyor 1 tb
Mesaj otomatik birleştirildi:
aslında benim sorunum tam olarak itallatcı garantili ürüne güvenmemek
İlginç bir şekilde fiyatları düştü.Slim de baya ucuzmuş ben olsam slimden devam ederdim
Sıfır diye ikinci el satmıyor mu orası?İstanbulda isen kahraman konsoldan gidip alabilirsin güvenilir bir yer ben ordan aldım slim
Yok sıfır ama 2. Elde var ps4 vsSıfır diye ikinci el satmıyor mu orası?
hepsi burada kiş satıcı kahraman konsol zatne bi gidip bakıcam kadıkoye yazıcı oğluna felan sen eğer elden aldıysan ne kadara verdiİstanbulda isen kahraman konsoldan gidip alabilirsin güvenilir bir yer ben ordan aldım slim
Çift kol diskli 21500 e aldimhepsi burada kiş satıcı kahraman konsol zatne bi gidip bakıcam kadıkoye yazıcı oğluna felan sen eğer elden aldıysan ne kadara verdi