1 hafta oldune zaman peki
23 verceğime giderım 25 verip arcelikden eura garantili alırımkuzenime hepsiburada üzerinden kahraman konsol satıcılı 2 kollu slim digital sürüm aldırdım yaptırdıgım alışveriş
23 bin TL 4 taksit ps5 slim 2 kol
2750 TL 1 yıllık deluxe
1 yıl ea play 250 TL
2 oyun fc 24 ve last of us part 2 ramake
satıyor mu 15 e peki. almanyadan falan getirenler oluyor onların garantisi de oluyor.itallat grantililer zaten yurt dışı üün oluyor
ve bişey sormak istiyorum ben 1 adet djital var diye biliyorum ama bazı satıcılar diskli satıyo sokup cıkartabiliyor bazıları ise normal slım satıyor ve kahraman konsoldan aldınız herhangi bir sıkıntı cıktımıkuzenime hepsiburada üzerinden kahraman konsol satıcılı 2 kollu slim digital sürüm aldırdım yaptırdıgım alışveriş
23 bin TL 4 taksit ps5 slim 2 kol
2750 TL 1 yıllık deluxe
1 yıl ea play 250 TL
2 oyun fc 24 ve last of us part 2 ramake
kendime almadım kuzenime aldırdım kahraman konsoldan çok güzel geldi digital sürüm 2 kollu aldırdım ayın 6 sında evine teslim edildi hiç pişman etmedive bişey sormak istiyorum ben 1 adet djital var diye biliyorum ama bazı satıcılar diskli satıyo sokup cıkartabiliyor bazıları ise normal slım satıyor ve kahraman konsoldan aldınız herhangi bir sıkıntı cıktımı
Türkiyenin hiçbir yerinde şuanda ps5 yok yeni gelicek ürünler 28 binden gelicek23 verceğime giderım 25 verip arcelikden eura garantili alırım
kendime almadım kuzenime aldırdım kahraman konsoldan çok güzel geldi digital sürüm 2 kollu aldırdım ayın 6 sında evine teslim edildi hiç pişman etmedi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türkiyenin hiçbir yerinde şuanda ps5 yok yeni gelicek ürünler 28 binden gelicek
dostum satın alamıyorsun yok piyasada stokta olmayan bir ürün 25 bin yazsa ne yazmasa neSony PS5 /EAS | Oyun Konsolu | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
Sony PS5 /EAS Oyun Konsolu fiyatı ve teknik özelliklerini incelemek, kullanıcı yorumlarını okumak ve siparişinizi Arcelik'ten eşsiz fırsatlarla ve online vermek için tıklayın!www.arcelik.com.tr