Ps5 Slim Yerine Pro Almaya Değer Mi?

Böyle kendi ürününü övecek insanlardan her zaman uzak durun bizim türklerde bu çok var ignorelasınız yeridir
Doğruları söyledik diye övmüş olduk :D
Hocam bakın bilgisayarın avantajları da var konsolun avantajları var adam konsol almak istiyor birileri "Konsol alınmaz,şu oyuna 2-3k vereceksin, bilgisayar topla daha iyi" diyor ha bilgisayarı varsa konsol almasına gerek yok orası ayrı bir konu ben sadece konsolların da alınabilir olduğunu söylemeye çalışıyorum.

amd kartları sadece fps odaklı çalışır bir reshade veya bunla alakalı bir şey kurduğunuzda direk performans ölür grafik kalitesi konsolda oyunlar optimize edildiği için sadece yüksek pc lerde ps5 pro dan daha güzel bir görüntü kalitesi elde edersiniz ve görürsünüz iyi bir monitörünüz varsa 4k da topu topu 3-4 tane kart var adam akıllı çalışan bu yüzden ps5 pro dan bile daha iyi bir sistem dizmek 100 bin liranızı düşünmeden alır hemen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

zaten dediklerim arasında akıl var mantık var fsr gibi bomboş birşeyle o grafiklere ulaşmanızda imkansız gecikmesi fazla olan kartlar ayrıca yani size önerim hali hazırda yeriniz ve tv niz varsa ps5 pro yoksa ben özgür olucam diyorsanız aynı fiyata pc zor toplarsınız ama ps5 pro alırsanız oyunlara 2-3 bin lira bayacaksınız yani tercih sizin
Ps5 pro 2k'da kaç fps verir?

Ps5 pro 2k'da kaç fps verir?
Onu bilmiyorum fakat tahminim üzerine 60 fps üstü verir zaten çoğu kişi tv sine bağlı kullanıyor ps bu yüzden 60 fpste çok smooth çalışıyor upscalingler çok güzel gözüküyor ps5 salonlarına gidip görmüştüm 60 fps üstü veya 60 fps altı vermeme ihtimali yok yani

yt ye bakabilirsiniz

Onu bilmiyorum fakat tahminim üzerine 60 fps üstü verir zaten çoğu kişi tv sine bağlı kullanıyor ps bu yüzden 60 fpste çok smooth çalışıyor upscalingler çok güzel gözüküyor ps5 salonlarına gidip görmüştüm 60 fps üstü veya 60 fps vermeme ihtimali yok yani

yt ye bakabilirsiniz
2k Monitör için kullanacaktım.Youtube'ye baktım da net bir sonuç elde edemedim.Ps5 slim icin "FPS test" diye arattığımda Battlefield 6 120fps diyor.

E tabii ki upscalingle oynatmayacak parası olan insan 5070 ti vs alır her oyunuda 4k oynar her çözünürlükte native bir şekilde native her zaman iyidir zaten fakat türkiye şartlarında böyle bir sistem dizmek çok daha pahalı diğer ülkelere göre ülkenin yarısından çoğu 70 serisi kart bile kullanmıyor 60 serisi boş beleş kartlar kullanıyor ki artık onlar bile her konuda tutarsız çalışmaya başladı oyun konusundada diğer konulardada 1080p max ayarlarda bile sınırda çalışıyor mesela vram yüksek tüketen oyunlarda native girerseniz stuttering yiceksiniz zaten
E zaten? Bunu belirttim dostum neyi inkar etmeye çalıştın?

E hocam çok kötü değil mi ps5 ya pro da 60fps sunuyormuş 120 fps hangi oyunlara veriyor ki
Hellblade
Gta
Cod
Resident evil hfg mod var ama rt açamıyorsun
Fortnite
Dingil light (aşırı sttuter yiyor)

E zaten? Bunu belirttim dostum neyi inkar etmeye çalıştın?

Hellblade
Gta
Cod
Resident evil hfg mod var ama rt açamıyorsun
Fortnite
Dingil light (aşırı sttuter yiyor)
Çok fazla paragraf yazmışsın ben kısa ve öz geçtim okumayan olur diye

Geri