Konsol 20K2 sene önce yurtdışından getirttim. Çok kullanmadım. Hiçbir sorunu ya da çiziği bile yok. Sizce bunu kaça satabilirim. Tek kolla beraber. Dijital versiyon.
Antalya'da yaşıyorum ve ilanlara baktığımda 26.500'den aşağı göremiyorum. Tabii ki sitelerde bazen insanlar şişirebiliyor ama 21K'da çok düşük geldi açıkçası. Teşekkür ederim yorumunuz için.Konsol 20K
Kol 1.5K
Konsol+Kol 21K
Playstation Hesabını da satabilirsiniz
Ben alabilirim ama şehirlerimiz uzak2 sene önce yurtdışından getirttim. Çok kullanmadım. Hiçbir sorunu ya da çiziği bile yok. Sizce bunu kaça satabilirim. Tek kolla beraber. Dijital versiyon.
Fiyat konusunda anlaşırsak, gerisini bir şekilde halledebiliriz diye düşünüyorum. Açıkçası hedefim elden satabilmek çünkü güvensizliği de ortadan kaldırıyor ama ben her şekilde gerekli güven testlerine de açığım.Ben alabilirim ama şehirlerimiz uzak
Nerden aldın acaba?30kya dün 6 taksit sıfır aldık. Şu an bu fiyata yok. İkinci elde 20-21 bulunuyor.
Nerden aldın acaba?
Usta kumlucadayım ben alayımAntalya'da yaşıyorum ve ilanlara baktığımda 26.500'den aşağı göremiyorum. Tabii ki sitelerde bazen insanlar şişirebiliyor ama 21K'da çok düşük geldi açıkçası. Teşekkür ederim yorumunuz için.
KumlucalıyımUsta kumlucadayım ben alayım