Neler Yeni

PS5 şu anki fiyatları ile alınır mı?

KnightDavion

80+ Bronze
N11, Trendyol gibi sitelerde Dijital versiyon Çin'den gelme PS5'ler 15200 TL civarlarına bulunabiliyor. Avrupa'da Ragnarok dahil PS5 cihazlar ortalama 520 Euro yani yaklaşık 10500 TL.
Muhtemelen sadece Uncharted, The Last of Us ve God of War serilerini oynayacağım. God of War'ın son 2 oyununu oynadım.

Türkiye fiyatları son birkaç aydır sürekli düşüşte, birkaç ay sonra bu cihazlar 13000'e doğru düşme ihtimali de olabilir.

Sizce N11 ya da Trendyol gibi sitelerden Dijital ya da CD'li Çin'den gelme PS5'ler 15.200-15.500 gibi fiyatlara alınır mı?

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
2 bin daha verir TR garantili alırım şahsen.

çünkü şimdiye kadar 2 kere ps5 im oldu ayrı dönemlerle ikisininde dualsenseler driftten corrtladı. hemen garantiden sıfırladım. kol olmuş 1500 lira zaten. en azından 2 yıl kafam rahat bozuldukça değiştiririm.

KnightDavion

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 bin daha verir TR garantili alırım şahsen.

çünkü şimdiye kadar 2 kere ps5 im oldu ayrı dönemlerle ikisininde dualsenseler driftten corrtladı. hemen garantiden sıfırladım. kol olmuş 1500 lira zaten. en azından 2 yıl kafam rahat bozuldukça değiştiririm.

MediaMarkt, Vatan gibi yerlede PS5 stoğu sanırım yok. Trendyol gibi yerlerde satıcılarda İthalatçı garantili yazıyor. Sanırım bu garanti çeşitleri arasında en kötüsü. 2000 fark ile Türkiye Garantili nereden alabilirim? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Teşekkür ederim.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
MediaMarkt, Vatan gibi yerlede PS5 stoğu sanırım yok. Trendyol gibi yerlerde satıcılarda İthalatçı garantili yazıyor. Sanırım bu garanti çeşitleri arasında en kötüsü. 2000 fark ile Türkiye Garantili nereden alabilirim? Gerçekten bilmediğim için soruyorum. Teşekkür ederim.
MEdiamrktten Bundle olarak 19 a alıp parça parça satanlar var. sahibindeni kovalamanız lazım. dolap uygulaması cok sahtekar dolu oraya dikkat edin. Mesela benim arkadaşımda amazondan aldı oda satıyor. hatta buraya ben ilanını da açmıştım. Ankaradaysanız onunla bi fiyat konuşurum. dediğim rakamlara bağlamaya çalışırız

KnightDavion

80+ Bronze
PS5 almadan önce okuyun bu konumu
Bence alınır bu fiyata PS5 ama sahibinden konsol mağazalarından alın sıfır PS5 diskli sürüm CFİ-1216A 14750 TL ye bile bulunuyor 550 EURO olan seri bu ben o şekilde aldım PS5 i daha geçenlerde.

Bununla ilgili 5 küsür milyon takipçili yabancı bir Youtuber videosu izlemiştim.

O yerler faizsiz taksit yapıyorlar mı biliyor musunuz? Çünkü internetteki her site neredeyse faizsiz 6 taksit yapıyor.

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Belimorum ya onun yerine pc daha mantıklı deil mi yani tabi yeni nesil teknoloji zevki konsol devri felan ama ztn oyunlar pc ye gelio ama siz bilirsiniz hcm 15k konsol çok ya oyyhhş😔

KnightDavion

80+ Bronze
Belimorum ya onun yerine pc daha mantıklı deil mi yani tabi yeni nesil teknoloji zevki konsol devri felan ama ztn oyunlar pc ye gelio ama siz bilirsiniz hcm 15k konsol çok ya oyyhhş😔

B52A1C51-A859-484C-B1ED-41A5F9281A94.jpeg

Hocam 3070Ti’lı bir sistemim var ama The Lost of Us, Uncharted ve God of War serisi oynamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yapıyordur belki bilmiyorum onu hiç sormadım peşin aldığımdan konsolu ama benim aldığım yer çok güvenli ve 8 yıldan beri sahibinden de satış yapıyordu n11 de mağazası falan var o yüzden gözüm kapalı güvendim istiyorsanız özelden yazarım mağazayı reklam yaptım veya tanıdık falan zanneden olabilir bu yüzden burada açık link ve mağazanın adını yazmadım.

Hocam özel mesajdan yazabilir misiniz?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,091
İsim
Lydranx
Alıntıyı görüntüle

Hocam 3070Ti’lı bir sistemim var ama The Lost of Us, Uncharted ve God of War serisi oynamak istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam özel mesajdan yazabilir misiniz?
Uncharted 4 ve GOW Zaten PC'de Var. Last Of Us'da 1 aya çıkıyor. Ragnarok ve Part 2 İçin 17k verilmez. Elbet PC'ye Geliyorlar Zaten. 17K Bütçeye Sistemi Upgrade edersiniz sallayın ps5'i.

kırmızışarapp

80+ Silver
N11, Trendyol gibi sitelerde Dijital versiyon Çin'den gelme PS5'ler 15200 TL civarlarına bulunabiliyor. Avrupa'da Ragnarok dahil PS5 cihazlar ortalama 520 Euro yani yaklaşık 10500 TL.
Muhtemelen sadece Uncharted, The Last of Us ve God of War serilerini oynayacağım. God of War'ın son 2 oyununu oynadım.

Türkiye fiyatları son birkaç aydır sürekli düşüşte, birkaç ay sonra bu cihazlar 13000'e doğru düşme ihtimali de olabilir.

Sizce N11 ya da Trendyol gibi sitelerden Dijital ya da CD'li Çin'den gelme PS5'ler 15.200-15.500 gibi fiyatlara alınır mı?
Yakıdsa pcye the last of us gelecek. Zaten ucharted'ın 4. oyunu var. Tüm seriyi oynamak için alacaksan Sahibinden üzerinde satılan açılmamış kutu satılıyor daha ucuz fiyatlara. Bence 15k verilmez.

Son düzenleme:

KnightDavion

80+ Bronze
Uncharted 4 ve GOW Zaten PC'de Var. Last Of Us'da 1 aya çıkıyor. Ragnarok ve Part 2 İçin 17k verilmez. Elbet PC'ye Geliyorlar Zaten. 17K Bütçeye Sistemi Upgrade edersiniz sallayın ps5'i.

God of War ve Ragnarok’u oynadım. Önceki oyunlarını oynamak istiyorum. Uncharted ve The Last of Us’ı serisini sıralamaya göre oynamak istiyorum.

Top Bottom