Manyetik switchli öneri yapacaktım fakat ps5 olduğu için pekte bir önemi yok herhangi bir driver kullanamayacağın için normal klavye mouse önereceğim. Daha çok kablosuz ve bataryası uzun ömürlü ürünler seçtim.
İkisi için toplam 5-6k bütçe derledim.
Klavye ürünlerinde iade politikası: Sadece kullanılmamış ürünler 30 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Mouse tam bir fp ürünü performansı güzel, malzeme kalitesi güzel öneririm. 800 mah bataryası var normal kullanımda 1 ay bile seni götürebilir.
Klavyede 5000mah batarya ve kablosuz. Tuş basma hissiyatı çok güzel ben çok seviyorum. İkisinide gönül rahatlığıyla kullanabilirsin sana sıkıntı çıkarıcak ürünler değil.
Dersen ki ben aşırı tryhard oynuyorum tam manyetik olsun mouse performanslı olsun dersen ayrı öneriler yapabilirim.
Ödeme kısmında Conlife kodunu kullanırsan 200-300 lira indirim alabilirsin hocam. ( İçerik üreticisi kodu. )