Neler Yeni

PS5 ve PS5 Pro rakibi ekran kartı hangisidir?

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Arda
hocam mecralar çok farklı konsollar mesela atıyorum donanım olarak öyle aham şaham değil ama onlara ayrı düzgün optimizasyon çekiyorlar mesela benim arkadaşımda xbox series s var geçenlerde Marvel rivels oyununu denemek amaçlı internet kafeye gittim series s ten güçlü bir sistemdi ama arkadaş sabit 120 fps alırken ben 60 fps anca alıyordum
Hocam ben 60 fps üstü alıyorum ben ya 100 falan muhtemelen onu biliyorum. Hocam konsol bağımlısı arkadaşım PS5 Pro senin sistemden daha iyi dedi psikolojim bozuldu valla :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

senin sistem konsolların hepsinden iyidir 4070 güzel kart. zaten son zamanlar bilgisayarlar piyasayı ele gecirdi kasalar cok sessiz ve buz gibi calışıyor performanslarda mükemmel konsol niye alınsın? alan adam zengindir zevkine alır ona laf yok. konsol 10 bin falan olurda keyfine alırsın ama 2 katı performans veren sistem alırsın konsol parasına.
Anladım hocam, konsol bağımlı arkadaşınız varsa içinize kurt düşürüyor tabi. Ondan konu açtım hem sizlerin fikrini almak için hem de güzel sosyalleşmek için.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

umix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ümit
Hocam ben 60 fps üstü alıyorum ben ya 100 falan muhtemelen onu biliyorum. Hocam konsol bağımlısı arkadaşım PS5 Pro senin sistemden daha iyi dedi psikolojim bozuldu valla :D

Anladım hocam, konsol bağımlı arkadaşınız varsa içinize kurt düşürüyor tabi. Ondan konu açtım hem sizlerin fikrini almak için hem de güzel sosyalleşmek için.
o kesin senin 4070 kartı kıskandı bakma sen ona :D :D

Sweyetsn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
Arda
o kesin senin 4070 kartı kıskandı bakma sen ona :D :D
:D :D teşekkürler hocam, gece gece cevaplarınız için herkese teşekkür ederim tekrardan, hayırlı geceler dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: umix

Daaker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Göktuğ İrşad Demircan

yok hocam sizin sistem daha iyi arkadaşın dediğine bakmayın

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
342
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom
Yani kendi sistemimden örnek vereyim RTX 4070 Ryzen 5 7600 32 gb ram ps5 prodan iyi mi?
Fazlasıyla hocam :D Türkiyede konsol gereksiz dediğim gibi. Pc varsa yanına ek alınabilir sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,613
Üyeler
162,716
Son üye
Mustafalustn
Top Bottom