PS5'te oynadığım oyunları değerlendiriyorum

bugraaykac

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
712
Bütçe
5
PS5'i alalı 1 ay bile olmamasına rağmen oynadığım oyunları değerlendirmek istedim sizler için. (Hikayeli oyunları daha bitirmedim haberiniz olsun)
Astrobot Playroom
Oyun aslında şöyle bir oyun PS5'i denemek için yapılan bir oyun diyebiliriz çünkü bu oyunda hikaye yok ama zevkli diyebilirim fakat diğer oyunlara kıyasla zayıf kalıyor 6/10
Valorant
Çok fazla övülen şu meşhur oyunu oynamayı o kadar çok istiyordum ki ama meğerse benlik değilmiş. Oyunun efektleri güzel tamam seslendirmesi de güzel ama grafikleri pek ilgimi çekmedi. Birkaç el atıp sildim oyunu öyle bağımlılık yapan oyun da değilmiş.
4/10
The Finals
Online oyunlara farklı bir bakış açısı getirmişler hem de ücretsiz olması da baya iyi. Mekanların yıkılabilir olma özelliği bir ücretsiz oyunda pek rastlamadığımız bir durum ve bu oyun grafikleri olsun, fizikleri olsun baya güzel.
8/10
Sky:Children Of The Light
Grafikleri baya tatlı, ücretsiz olması da iyi ama oyunun amacı biraz sıkıcı diyebiliriz. Hikayeli olması da iyi ama hikayesinden pek bir şey anlamadım nedense bu yüzden bu oyunu da sildim.
6/10
Ghost of Tsushima
Düşük bütçeyle yapılmasına rağmen çok iyi iş çıkartılmış, resmen oyundaki manzaralar baya güzel resmen sanat eseri gibi. Hikayesi de ilgi çekici diyebiliriz,oyunun mekanikleri fena değil ama oynanması gereken oyunlardan biri
9/10
Uncharted 4
Oyun 2016'da çıkmasına rağmen grafikleri nedense bana gerçekçi gözüktü, Türkçe dublaj olması da baya iyi tabi oyunu daha önceden biliyordum ama oynayamamıştım adam akıllı oynama fırsatını anca bulabildim. Tek sıkıntısı bulmacaları, biraz daha kolay olabilirmiş ama oyun daha bitmedi bitmese bile keyif alıyorum yine.
9/10
Palia
Ücretsiz olması güzel diyeceksiniz ama grafikleri, fizikleri mobil oyun gibi mobil oyun oynamak istersek mobil oyun oynarız zaten. Bu yüzden beğenmedim
3/10
Life is Strange:Before The Storm
Bu oyunu da daha bitirmedim ama 1.bölümü bitti 2.bölüme geçtim nedense oyunun sinematikleri hiç sıkmıyor, grafikleri de gerçekçi olmasa bile baya tatlı. Hikayesi de güzel bunu diyebilirim.
8/10

Daha yolun başındasın dostum ben ghost of tsushima oynadıktan sonra hiç bir oyun tat vermez oldu.( göreceli bir durum) 😆

Geri