Psikoloji hakkında kitap önerisi

ahmet.ershn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
Psikoloji hakkında kitap okumak istiyorum. Hayatımda hiç kitap bitirmemiş biri olarak anlayabileceğim bir kitap olursa güzel olur. Psikoloji hakkında bilgi edinmek ve zaman geçirip eğlenmek istiyorum. Kitap önerirseniz birkaç tane sevinirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hadi ya yok mu bilen kitaptan anlayan :D

Son düzenleme:
hakan mengüçün kitaplarına bakabilirsin.

Psikoloji hakkında kitap okumak istiyorum. Hayatımda hiç kitap bitirmemiş biri olarak anlayabileceğim bir kitap olursa güzel olur. Psikoloji hakkında bilgi edinmek ve zaman geçirip eğlenmek istiyorum. Kitap önerirseniz birkaç tane sevinirim.

Hadi ya yok mu bilen kitaptan anlayan :D
Bnim kız gruba sorim mi biraz belki cinsellik olur ama güzel kitap önerirler bn kitapla pek aram yok

Hocam ders olarak olanlar fln mı ne varmış onlardan mi
Hayır psikoloji bölümü okumuyorum sadece psikoloji hakkında biraz bilgilenmek istiyorum ve ilgi alanım. Yani ders kitabı istemiyorum

Ayıp kimse beni etiketlememiş. :(

Ne tür bir psikoloji kitabı merak ediyorsun?
O bilgiyi ne edeceksin?

Ayıp kimse beni etiketlememiş. :(

Ne tür bir psikoloji kitabı merak ediyorsun?
O bilgiyi ne edeceksin?
Hayatta kendimin ve insanların zihnini, kişiliğini, ne düşündüğünü daha iyi anlamak istiyorum. Ve hiç kitap okumayan biri olarak beni zorlamayan ve anlayabileceğim düzeyde olsun. Bilgiyi hayatta kullanacağım

İngocnito, İnsan Olmak (Engin Geçtan), İnsanın Anlam Arayışı, Beden Dili (Joe Navarro), Mikro İfadeler (Oğuz Benlioğlu), İyi Hissetmek, Panik Atakta, Bilişsel Davranışçı Terapi Temel İlkeleri (Engin Geçtan), psikolojiye giriş (Kemal Sayar), İnsan ve Davranışı (Doğan Cüceloğlu).

İngocnito, İnsan Olmak (Engin Geçtan), İnsanın Anlam Arayışı, Beden Dili (Joe Navarro), Mikro İfadeler (Oğuz Benlioğlu), İyi Hissetmek, Panik Atakta, Bilişsel Davranışçı Terapi Temel İlkeleri (Engin Geçtan), psikolojiye giriş (Kemal Sayar), İnsan ve Davranışı (Doğan Cüceloğlu).
Teşekkür ederim <3

Geri