Neler Yeni

Psikolojik sıkıntılarım gerimi geldi çok korkuyorum

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
Merhabalar 6 ay önce boğazımda salata kalmıştı arka arkaya ve nefes alamadım zorla çıktı ondan sonra artık yemek yerken ve sıvı şeyler içerken çok korkuyorum ve tükürüğümüde yutamıyodum çok zor günler geçirdim kaç kez intihara kalkıştı ama olmadı çok zor günler geçirdim 3 ay hergün öldüm resmen sonra psikoloğa gittim ardından psikiyatriye yönlendirdi slectra ve atarax yazdı önce yarım yarım yazdı 1 ay öyle içtim sonra tekrar psikiyatriye gittik ilaçları tam yaptı bu aralarda bıraktım ilacı çünki bilgisayar sipariş ettim psikolojinin ondan bozulduğunu düşündün ilacı 1 hafta içmedim korkularımda gelmedi ama şimdi 2-3 saat önce nefes darlığım vardı nefes alırken alamaıcam aniden durcak korkusu vardı gittim atarax ı içtim ondan 1-2 saat sonra az önce peynir ekmek yiyodum yerken su içtim ama suyu yutamadım gene arka arkaya gözlerim dışarıya çıktı resmen şimdide atarax yan etkimi yaptı yada suyu yutamadığımdanmı bilmiyorum çok kötü hissediyorum kendimi ne yapmam lazım ilaçlara gerimi bşalıyım nolur gerimi geldi acaba korkularım lütfen bilgili biri varsa yazarmı

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
makaramı yapıyon bizle yok eğer gerçekçe dediğim gibi rahat ol ölümlü dünya bununla mı yaşıcan yoksa hayatınımı yaşıcan git bir kadının koynuna gir gerginliğini streesini azalt.. bırak kasmayı hayatını yaşa anladın ? Orama burama bir şey kaçtı vs bırak insan ne yaparsa kendine yapar

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
makaramı yapıyon bizle yok eğer gerçekçe dediğim gibi rahat ol ölümlü dünya bununla mı yaşıcan yoksa hayatınımı yaşıcan git bir kadının koynuna gir gerginliğini streesini azalt.. bırak kasmayı hayatını yaşa anladın ? Orama burama biley kaçtı va insan ne yaparsa kendini yapar
Hocam ne makarası ölüp ölüp dirildim kaç ay korkudan elim ayağım titredi ilacı içerken hiçbi sıkıntım yoktu ilaçlara gerimi başlıyım peki ne önerirsiniz kafama bir şey oluyo sanki tutamadığım zaman

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Doktora git sen hemen ara uyandır.

Buraya yazıp medet mi umuyorsun şimdi inandım doktor şart sana

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Aga geçmiş olsun öncelikle. Troll müsün değil misin bilmiyorum ama biraz akışına bırakmak lazım. En azından yiyecek içecek içerken fazla düşünmeden hareket et. Ufak ufak çiğne. Küçük lokmalar halinde ye. Yada bir video izle dikkatini farklı yerlere ver.

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora git sen hemen ara uyandır.

Buraya yazıp medet mi umuyorsun şimdi inandım doktor şart sana
Hocam daha önce gittiğimde kaygı bozukluğu var dedi şimdi ilaçlara gerimi başlıyım peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aga geçmiş olsun öncelikle. Troll müsün değil misin bilmiyorum ama biraz akışına bırakmak lazım. En azından yiyecek içecek içerken fazla düşünmeden hareket et. Ufak ufak çiğne. Küçük lokmalar halinde ye. Yada bir video izle dikkatini farklı yerlere ver.
Hocam troll değil içimi dökesim var çok korkuyorum mesela demin suyu yutamadım çok kötü oldum nasıl tarif edilceğinide bilmiyorum boğazımdan aşşğıya inmedi su nefes nefese kaldım

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
La olum biz hoca değiliz hoca camide olur

Doktor değiliz oda hastanede olur

Sonuç ; hastanede sorman gereken sorular bunlar 👌

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Hocam daha önce gittiğimde kaygı bozukluğu var dedi şimdi ilaçlara gerimi başlıyım peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam troll değil içimi dökesim var çok korkuyorum mesela demin suyu yutamadım çok kötü oldum nasıl tarif edilceğinide bilmiyorum boğazımdan aşşğıya inmedi su nefes nefese kaldım
Suyu oturarak iç öyle daha sağlıklı. Ayrıca korkmana gerek yok. Atıyorum yolda yürürken başına daha kötü bir şeyler gelebilir Allah korusun. Ya da uyurken olur? Binanın tepesinden bir şey düşebilir kafana. Bu yüzden üstüne çok düşme bunların. Akışına bırak. Yiyecek içecek mevzusunda da tamamen kendi kolaylıklarını sağla. Suyu oturarak iç, yemekleri küçük lokmalar ve çok çiğneyerek ye. En azından önlemini alırsın.

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
Suyu oturarak iç öyle daha sağlıklı. Ayrıca korkmana gerek yok. Atıyorum yolda yürürken başına daha kötü bir şeyler gelebilir Allah korusun. Ya da uyurken olur? Binanın tepesinden bir şey düşebilir kafana. Bu yüzden üstüne çok düşme bunların. Akışına bırak. Yiyecek içecek mevzusunda da tamamen kendi kolaylıklarını sağla. Suyu oturarak iç, yemekleri küçük lokmalar ve çok çiğneyerek ye. En azından önlemini alırsın.
Teşekkür ederim peki ilaçlara geri başlamamı tavsiye edermisiniz şuan psikiyatride tedavi görüyorum 1 hafta içmedim ama korkularım yoktu şimdi geldi ilaçları içerkende korkularım yok denecek kadar azdı

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Cengiz Han
Teşekkür ederim peki ilaçlara geri başlamamı tavsiye edermisiniz şuan psikiyatride tedavi görüyorum 1 hafta içmedim ama korkularım yoktu şimdi geldi ilaçları içerkende korkularım yok denecek kadar azdı
Onu doktoruna sor.

Tavsiyem ilaçsız şekilde üstesinden gelmen daha iyi olur. İlaçlara bu kadar bağımlı olma.

Top Bottom