Neler Yeni

Psikolojik sıkıntılarım gerimi geldi çok korkuyorum

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Abi doktoruma söylesem kesin iç der Çünki bu ilaçların aksatmadan kullanıcaksın dedi bana ben sana bıraktıtıcam dedi abi birde saçma oluck ama başkalarını örnek alınca korkularımda azalıyo senin hiç boğazında yemek kaldımı abi yada sıvı tarzı şey kaldığında nefes alamdığın oldumu
Olsun sen doktorun ne derse dinle ve onunla paylaşmaktan çekinme benim de daha önceden tıkandığım oldu ama birsorun yaşamadım emin ol sen de yaşamazsın ama yine de tedbirli olmak lazım sen beni dinle doktorunla bir görüş bugün olur mu

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
Olsun sen doktorun ne derse dinle ve onunla paylaşmaktan çekinme benim de daha önceden tıkandığım oldu ama birsorun yaşamadım emin ol sen de yaşamazsın ama yine de tedbirli olmak lazım sen beni dinle doktorunla bir görüş bugün olur mu
Abi doktoruma randevu almadan konuşamamki psikoloğum var onada gitmiyorum iyileştiydim çünki 2 si içinde randevu almam lazım peki abi şimdi sus içmeye gidicem tekrar kalırsa korkmama gerek yokmu sen olsan kormazmıydın şuan çok sakinim ama o kalınca etkisinden zor çıkıyorum

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Abi doktoruma randevu almadan konuşamamki psikoloğum var onada gitmiyorum iyileştiydim çünki 2 si içinde randevu almam lazım peki abi şimdi sus içmeye gidicem tekrar kalırsa korkmama gerek yokmu sen olsan kormazmıydın şuan çok sakinim ama o kalınca etkisinden zor çıkıyorum
korkmana gerek yok ama kendini zorlamana da gerek yok yatıp uyuyabilirsin ve doktorunun yanına gitmek zorunda değilsin ararsan da yardımcı olurlar

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
korkmana gerek yok ama kendini zorlamana da gerek yok yatıp uyuyabilirsin ve doktorunun yanına gitmek zorunda değilsin ararsan da yardımcı olurlar
Çok teşekkür ederim abi rahatladım biraz abi birde bu korku öldürürmü kaygı bozukluğu yani ne kadar yemek sııv şeyi yutamasamda bu kendiliğinden inermi aşşağıya sace korkumu bu ölüm riski hiç yok dimi

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Çok teşekkür ederim abi rahatladım biraz abi birde bu korku öldürürmü kaygı bozukluğu yani ne kadar yemek sııv şeyi yutamasamda bu kendiliğinden inermi aşşağıya sace korkumu bu ölüm riski hiç yok dimi
Böyle kötü şeyleri aklına getirmene gerek yok kardeşim

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
yav kardeşim ben su içerken ölen hiç görmedim nasıl sana ölüm riskinden bahsedeyim ayrıca böyle bir yetkim de yok
Kaygı bozukluğunun abi son bir şey daha söylicem rahatsız ettim seni özür dilerim bu bendeki korkular sende olsa kafana takarmıydın yada intihar gibi şeylere kalkışırmıydın merak ettim

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Kaygı bozukluğunun abi son bir şey daha söylicem rahatsız ettim seni özür dilerim bu bendeki korkular sende olsa kafana takarmıydın yada intihar gibi şeylere kalkışırmıydın merak ettim
kesinlikle intihar etmezdim hayat yaşamaya değer , kendimi ve hayatı seviyorum sen de kendini , yaşamayı sev ve böyle gereksiz şeyleri kafana takma hayatının en güzel yıllarının tadını çıkar güzel kardeşim

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
kesinlikle intihar etmezdim hayat yaşamaya değer ve kendimi ve hayatı seviyorum sen de kendini ve yaşamayı sev ve böyle gereksiz şeyleri kafana takma hayatının en güzel yıllarının tadını çıkar güzel kardeşim
Çok teşekkür ederim abi şu kelimelerle bile beni yaşamaya döndürdün zaten seviyorumda senin sayende dahada arttı çok teşekkürler abi

icould

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Aykut İŞİTEMİZ
Çok teşekkür ederim abi şu kelimelerle bile beni yaşamaya döndürdün zaten seviyorumda senin sayende dahada arttı çok teşekkürler abi
Lafı olmaz kardeşim benim her insan hayatının belirli dönemlerinde böyle şeyler yaşar sen kafana takma bunları

Hrlopernd

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hrlopernd
Lafı olmaz kardeşim benim her insan hayatının belirli dönemlerinde böyle şeyler yaşar sen kafana takma bunları
Çok teşekkür ederim abi Allah razı olsun senden şuan korkum kalmadı hiç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,590
Üyeler
166,961
Son üye
ufobo
Top Bottom