Neler Yeni

Psikolojim darboğaz yaptı yardım

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
Arkadaşlar bir giyim firmasında it gibi köle gibi çalıştırılıp sadece 3k alıyorum aylık nereye başvursam askerlik şartı sunuyorlar
Yüzüm temiz sakal bıyık çıkmadı diye 20 yaşında olduğuma inanmıyorlar iş vermiyorlar
Okulum için bilgisayar alcağım 2.5k taksidi var kazandığımdan 500 kalıyor elimde
yıl boyu çok güzel çalıştım sınavda çok heyecan yaptım istediğim gibi geçmedi
o kadar emek verip karşılığı olmadığını görmek beni mahvediyor
Bana internet üzerinden eve gelince de ek gelir elde edebileceğim veya belli bir konuda eğitim alırsan ileride evinden para kazanabilirsin diye önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Eğitimini alıp size gelir kapısı açabilecek şu an en uygun yazılım konusuna bakabilirsiniz.
Allah yardımcınız olsun.

mythrowib

80+ Silver
Arkadaşlar bir giyim firmasında it gibi köle gibi çalıştırılıp sadece 3k alıyorum aylık nereye başvursam askerlik şartı sunuyorlar
Yüzüm temiz sakal bıyık çıkmadı diye 20 yaşında olduğuma inanmıyorlar iş vermiyorlar
Okulum için bilgisayar alcağım 2.5k taksidi var kazandığımdan 500 kalıyor elimde
Bana internet üzerinden eve gelince de ek gelir elde edebileceğim veya belli bir konuda eğitim alırsan ileride evinden para kazanabilirsin diye önerebileceğiniz bir şeyler var mıdır?
Kimliği göstersende 20 yaşında olduğuna inanmiyorlarmi?

C12H16N2

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
469
İsim
M.S.C
3000₺ maaş mı? Asgari ücretin altında çalıştırmak suçtur. Kurumsal bir yerde çalışın.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
3000₺ maaş mı? Asgari ücretin altında çalıştırmak suçtur. Kurumsal bir yerde çalışın.
Çoğu iş yerinin asgari ücreti salladığı yok maalesef, şikayet ederim gibisinden konuşunca edersen et bir sürü işsiz sırada bekliyor'a getiriyorlar lafı. Denetim olacak denetim.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
CesarVialpando
3k çok az. Bir fabrika veya market gibi yerlere sordun mu peki?

Top Bottom