Neler Yeni

psikolojim kaldırmıyor artık.

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
sadece 2 günde yaşananları kafam ve psikolojim kaldırmıyor artık. elim ayağım titriyor. ben bu hale geldiysem, o çocukları düşünemiyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bu ülkede Adalet, İnsaf, Zihniyet ve benzeri bilumum hiçbir kavram anlamını taşımıyor hocam. Yani mağara çağında yaşıyoruz resmen. El kadar çocuklara taciz ediliyor, tecavüz ediliyor ve öldürülüyor. Yaşlı başlı insanlar tacize, tecavüze uğrayıp öldürülüyor. Sokaktaki MASUM hayvanlar bile tazice uğruyor, öldürülüyorlar. Yani ülkece A ptal'ız.

Aware

80+ Silver
Söylenecek söz yok Allah yardımcı olsun . Allah ıslah etsin inşallah.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Allah bildiği gibi yapsın benim bile psikolojim bozuluyor.

MENGELE88

80+ Bronze
Bu kadar takmayın haberleri herzaman böyle haberler olur.
Biraz individualist olun

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,931
İsim
Sir Alex Ferguson
İlgilendiği Kategoriler
Konsol, Eğitim, Yazılım-Kodlama
Elim ayağım titriyor gördükçe sövüyorum bunlara adalet duvardaki yazıdan ibaret

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mustafa eyinovası
Saçma sapan işler için yasa çıkarılacağına tecavüzcü ve tacizcilere idam yasasını çıkarsınlar da görelim bakalım. Bunun cezası idam olmalıdır.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
İnsanlıktan çıkmış durumdayız. Böyle bir olay nasıl yaşanabilir arkadaşlar? Ülkece çok ama çok ciddi sorunlarımız var. Bu "insanlar" kanıtlar olduğu halde nasıl serbest kalabilir? Sıkılmadık mı artık adaletin sosyal medya üzerinden sağlanmasından? Bu çocuklar kararı veren hakimin çocukları olsaydı durum böyle olmazdı değil mi?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sadece 2 günde yaşananları kafam ve psikolojim kaldırmıyor artık. elim ayağım titriyor. ben bu hale geldiysem, o çocukları düşünemiyorum.

Bu durumdan memnun değilim ama başta söyleyeyim adalet ve yargı bağımsız işler burada bile parti kötüleme yapıcaklar için diyorum bunu yapmayın.
Asıl konuya gelirsek malesef adalet bozuldu artık ve düzelmesi çok zor bunun sebeplerinden bir tanesi zamanında bir çok insana soruları verekek böyle hakimler avukatlar ortaya çıkartlılar ve bunlar yozlaşmaya çok açık olanlar. Adalet gerçekten çok yozlaştı ve devletin ve bakanlığın artık bir harekete geçmesi gerekir o çocuğa çok üüzüldüm malesef adalet çoktan bozuldu ve yozlaştı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saçma sapan işler için yasa çıkarılacağına tecavüzcü ve tacizcilere idam yasasını çıkarsınlar da görelim bakalım. Bunun cezası idam olmalıdır.
Bunu da yaparlarsa eğer adam diyelim belki o öldürmedi ama onu farkettiler ve öldürdüler ama sonradan çıktı ki o adam suçsuz ne apıcaksın?
Evet mesela ben de isterim bunların idamını ama malesef olmuyor . Zaten ben cidden tutuklanacaklarını bile zannetmiyorum.
Sanırsam sosyal medyaa yansımayan olarlardaki insanlar serbest kalıyor inşallah en ağır cezaları alırlar diyeceğim o çocukların psikolojileri bozuldu artık. Allah yardımcısı olsun o 2 çocuğa.

Doğuhan

80+ Silver

Bide bu insanlar ha^la toplumda yarın öbür gün aynısını senin kardeşine veya çocuğuna yapabileceği düşüncesi bile insanın kanını donduruyor

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Bu ülkede gündemi takip edip depresyona girmemek çok zor. Ben artık psikolojim kötü etkilendiği için saldım, haber okumuyorum/izlemiyorum. Bıktım yıllardır her şeyin daha da kötüye gitmesinden.

Top Bottom