Neler Yeni

psikolojim kaldırmıyor artık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
mustafa eyinovası
Bunu da yaparlarsa eğer adam diyelim belki o öldürmedi ama onu farkettiler ve öldürdüler ama sonradan çıktı ki o adam suçsuz ne apıcaksın?
Evet mesela ben de isterim bunların idamını ama malesef olmuyor . Zaten ben cidden tutuklanacaklarını bile zannetmiyorum.
Sanırsam sosyal medyaa yansımayan olarlardaki insanlar serbest kalıyor inşallah en ağır cezaları alırlar diyeceğim o çocukların psikolojileri bozuldu artık. Allah yardımcısı olsun o 2 çocuğa.
Ben cinayetten yargılanan birisi için idam gelsin demiyorum. Tecavüzcü için idam gelsin diyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ben cinayetten yargılanan birisi için idam gelsin demiyorum. Tecavüzcü için idam gelsin diyorum.
Hocam işte o işler öyle olmuyor o yüzden bunu dedim.
Ama idam bunlara özel olsa mükemmel olurdu.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
sadece 2 günde yaşananları kafam ve psikolojim kaldırmıyor artık. elim ayağım titriyor. ben bu hale geldiysem, o çocukları düşünemiyorum.

Ülkedeki hukuk sistemi bozuk ülke gündeminden kafanız toparlanan kadar uzak durmanızı öneririm.

HİT_GOOSE

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,099
İsim
GRKM
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar, Konu dışı,Futbol
Saçma sapan işler için yasa çıkarılacağına tecavüzcü ve tacizcilere idam yasasını çıkarsınlar da görelim bakalım. Bunun cezası idam olmalıdır.
idam cezası yasaklamıştı galiba

edd123

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,987
İsim
Mehmet Emin Kılıç
Bu kadar takmayın haberleri herzaman böyle haberler olur.
Biraz individualist olun
iyi misin sen? 2 çocuğa tecavüz ediliyor, zanlılar göz göre göre salınıyor ve sen " ne var buda azıcık bencil olun" diyorsun. nasıl bunu yazabilecek kadar kalpsiz ve bencil olabiliyorsunuz ya? yarın öbür gün senin oğluna/kızına tecavüz etseler ve dangalağın teki çıkıp "boşver azıcık individüalist ol hawli" dese ne hissedersin? bu kadar düşüncesiz, empatiden yoksun ve duyarsız insanlar nasıl var olabiliyor aklım almıyor ya

Top Bottom