Neler Yeni

Psikopatlık var bende galiba

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar

Faristod

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Arda Aydın

01adanalı

80+ Silver
Doktora git direk koş.

Bende de oluyor bu ben takmıyorum o.O2

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Mesela bazen birisini görünce farklı farklı garip öldürme şekilleri geliyor aklıma sürekli ve bazen o saldırırsa ne yapmalıyım diyerek ne yapmam gerektiğini şöyle yaparsa böyle yaparım diyorum bu tür şeyler düşünüyorum normal mi ?
Bence psikopatsın doktora git.
Ya da hiç dışarı çıkma.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Mesela bazen birisini görünce farklı farklı garip öldürme şekilleri geliyor aklıma sürekli ve bazen o saldırırsa ne yapmalıyım diyerek ne yapmam gerektiğini şöyle yaparsa böyle yaparım diyorum bu tür şeyler düşünüyorum normal mi ?
Kendim'de bir seri katılin zekasının olduğuna inanıyorum bilinenlere göre bir seri katil kurbanını binlerce farklı şekilde öldürebilirmiş geçen sadece küçük bir kağıt ile birini nasıl öldürürüm diye düşündüm ve buldum da galiba içimde bastırılmış bir psikopat var sanırım buda testere, teksas katliamı ve türevi filmleri izlerken neden zevk aldığımı açıklıyor yada bu tarzda oyunları :unsure: yani yalnız değilsin.

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,396
İsim
berk
Sende de her hastalık varmış be kardeşim. 10 tane hastalık konusu açmışsın.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,965
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
2. Sini bende düşünüyorum ilki bana normal gelmedi

En İyi Cevap
1
Ben tuvaletteyken bilim adamları gibi oluyorum çıkınca her şey gidiyor hafızamdan hatta dünya ile ilgili bazı sorunları çözmenin yolunu bile bulmuştumo.O2
Sadece tuvalet değil
1.tuvalet
2. Gece uykuya dalmayı beklerken
3. Namaz kılarken
Bu 3 şeyi yaparken şeytanın aklına gelmeyen şeyler benim aklıma gelmiyor ama işim bitince hepsi gidiyor

Top Bottom