Neler Yeni

Psn hesabım Suçsuz yere askıya alındı

Yasin Çınar

80+ Bronze
Merhaba. Bu sabah psn hesabımın şifresini değiştiremediğimi paylaştım ve bir süre sonra kendi çabamla şifresini değiştirdim. Heyecanla hesabıma girerken psn hesabımın süresiz askıya alındığını gördüm. Hemde suçsuz yere... Ben sadece uncharted ve gta 5 oynayan birisiyim. Neden askıya alındığını bilmiyorum. Mesajlarda argo söz söylemedim.

KIsacası ben bu kadar uğraştırıcı firma görmedim. 3 yıl para biriktirdim ben ps4 alabilmek için. 2 yıldır kullanıyorum ve olan bu. Arkadaşlar nasıl çözebilirim

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Merhaba. Bu sabah psn hesabımın şifresini değiştiremediğimi paylaştım ve bir süre sonra kendi çabamla şifresini değiştirdim. Heyecanla hesabıma girerken psn hesabımın süresiz askıya alındığını gördüm. Hemde suçsuz yere... Ben sadece uncharted ve gta 5 oynayan birisiyim. Neden askıya alındığını bilmiyorum. Mesajlarda argo söz söylemedim.

KIsacası ben bu kadar uğraştırıcı firma görmedim. 3 yıl para biriktirdim ben ps4 alabilmek için. 2 yıldır kullanıyorum ve olan bu. Arkadaşlar nasıl çözebilirim
Sebebi yazmıyor mu cezanın?

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius

eğer kaçak oyun oynuyorsanız o yüzden askıya alınmış olabilir

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
PS4 kırık mı?

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin Çınar

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Avolay

80+ Gold
Hepsi ps store dan alınan oyunlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cevap mı verecekler 2 ay önce attımbaşka bişey için attım hala cevap gelmedi
Türkiye müşteri hizmetleri falan varsa arayıp bağıra çağıra hakkınızı isteseniz belki çözüm verirler ama saygılı konuşunca sizi umursamıyor müşteri temsilcileri 😡 hala daha da saygılı konuşuyorum belki insan olanı çıkar diye bi Monster çıktı şuana kadar

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Cevap mı verecekler 2 ay önce attımbaşka bişey için attım hala cevap gelmedi
Zaten bu şekilde mail gelmesi gerekiyor. E postanızı kontrol edin.

20210227_223143.jpg

Yasin Çınar

80+ Bronze
Türkiye müşteri hizmetleri falan varsa arayıp bağıra çağıra hakkınızı isteseniz belki çözüm verirler ama saygılı konuşunca sizi umursamıyor müşteri temsilcileri 😡 hala daha da saygılı konuşuyorum belki insan olanı çıkar diye bi Monster çıktı şuana kadar
Doğru diyorsun. Hemen geçiştiriyorlar.

Zaten bu şekilde mail gelmesi gerekiyor. E postanızı kontrol edin.

Alıntıyı görüntüle

Bizimle iletişime tıkladığımızda binbir türlü şeyler yaptırıyorlar en sonda destek hattını arayın yarım saat açmıyorlar sonra çok şükür açtılar telefonu dediğinizde maalesef biraz bekleyin fln diyorlar sinirim bozuldu

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Bizimle iletişime tıkladığımızda binbir türlü şeyler yaptırıyorlar en sonda destek hattını arayın yarım saat açmıyorlar sonra çok şükür açtılar telefonu dediğinizde maalesef biraz bekleyin fln diyorlar sinirim bozuldu
Mail gelmemiş mi?

nurettinsevinc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
389
İsim
Nurettin Sevinç
Öncelikle geçmiş olsun sebepsiz yere olması üzücü. Hakkınızı arayın ps network temsilcilerine ve şikayet sitelerine her yere yazmaktan çekinmeyin.

Yasin Çınar

80+ Bronze
Mail gelmemiş mi?
Geldi ama İnternet'e playstation destek yazınca çıkan sayfaya yönlendiriyor orada hiçbir soruya cevap yok malesef

Öncelikle geçmiş olsun sebepsiz yere olması üzücü. Hakkınızı arayın ps network temsilcilerine ve şikayet sitelerine her yere yazmaktan çekinmeyin.
Teşekkürler. Şikayet var'a yazdım herhalde sinirli olduğum için biraz kötü yazdım kabul olmadı yarın yazacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,916
Üyeler
161,357
Son üye
Halilvural27
Top Bottom