PSNTURKEY konsol oyunları satışı.

h.basri.s

80+
Reaksiyon skoru
23
arkadaşlar merhaba instagramda psnturkey diye bir sayfa var ve ps4 hesapları satıyor hesapların içinde çok fazla oyun var 600- 700 tl lik oyunları 60-70 TL'ye satıyor bu sayfaları daha önce duydunuz mu yani bilginiz varasa paylaşır mısınız lütfen yoksa dolandırlmama az kaldı :D

arkadaşlar merhaba instagramda psnturkey diye bir sayfa var ve ps4 hesapları satıyor hesapların içinde çok fazla oyun var 600- 700 TL lik oyunları 60-70 TL'ye satıyor bu sayfaları daha önce duydunuz mu yani bilginiz varasa paylaşır mısınız lütfen yoksa dolandırlmama az kaldı :D
bence bulaşmayın, vardır bişi

Hesap veriliyor fakat hesap banlanıyor çalıntı olduğu için.

Beyler sakın ordan almayın orası dolandırıcı benim arkadaş aldı 100 TL ye dolandırıldı engellediler ben @oyunevrenim_ps4 diye bı yerden alıyorum şuana kadar bı sıkıntı çıkmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hesabı bile vermiyorlar

Çoğu hesap çalıntı hesaplar. Aldıktan sonra hesap banlanırsa ya da şifre değişirse şaşırma.

psnturkeyden alma da.

Bir kaç öyle yer var benim hesap aldığım. (700tl oyuna veremşyoruz napalım artık)

Ama çok riskli. 2. el kutulu almak ya da PSN kardeşliği yapmak daha mantıklı
psn kardeşliği bile 350 olunca onu da yapamıyoruz artık ama bir psn kardeşliği yaptığım arkadaşım var tek sorun 2miz de fakiriz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,285
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri