Neler Yeni

PSP ile ilgili sorularım.

mental bey

80+ Bronze
Selamunaleykum arkadaslar.
PSP almayi planliyorum. Bir kac sorum olacakti PSP hakkinda bilgi sahibi olan kardeslerime. tabii ki de ilgi cekici oyunlari ve ufak bir arsiv yapmak icin.

1. PSP hangi versiyonu alinmalidir?

2. PSP'de ekran kaydi alinabiliyor mu?

3. Modlama yapacagim alinca, yine de disk okur mu?

En İyi Cevap
3
Selamunaleykum arkadaslar.
PSP almayi planliyorum. Bir kac sorum olacakti PSP hakkinda bilgi sahibi olan kardeslerime. tabii ki de ilgi cekici oyunlari ve ufak bir arsiv yapmak icin.

1. PSP hangi versiyonu alinmalidir?

2. PSP'de ekran kaydi alinabiliyor mu?

3. Modlama yapacagin alinca, yine de disk okur mu?
Sadece ilk sorunun cevabını biliyorum psp de 1000-2000- ve 3000 serisi var 1000 serisinde batarya çıkmadığı için kesinlikle tavsiye etmem. 2-3k serisinde fiyatı uygun olanı tercih edebilirsiniz.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
psp 2000-3000 öneriliri 2000 benim tavsiyemdir, umd disk önemli değilse dâhili 32gb hafızası yüzünden psp go da alınabilir.

Evet korsan için çeşitli programlarlar var alabilirsin ama dâhili mikrofon sadece 3000'de var. Diğeri için mikrofon bağlaman lazım.

Evet okur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca psp go almazsan sakın gidip de memory pro duo'lara o kadar para alma sd kartı memory pro duo'ya dönüştücürü al.

mental bey

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
psp 2000-3000 öneriliri 2000 benim tavsiyemdir, umd disk önemli değilse dâhili 32gb hafızası yüzünden psp go da alınabilir.

Evet korsan için çeşitli programlarlar var alabilirsin ama dâhili mikrofon sadece 3000'de var. Diğeri için mikrofon bağlaman lazım.

Evet okur.
Allah razi olsun. 3000 seri alayim ben o zaman.
.

Sadece ilk sorunun cevabını biliyorum psp de 1000-2000- ve 3000 serisi var 1000 serisinde batarya çıkmadığı için kesinlikle tavsiye etmem. 2-3k serisinde fiyatı uygun olanı tercih edebilirsiniz.
Sagol kardes, 3000 seri alayim. Mikrofon da varmis.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Allah razi olsun. 3000 seri alayim ben o zaman.
.
3000'in 2000'den tek farkı dâhili mikrofon, 2-3 küçük görsel değişim ve ekranda yenilemeler. Ekran psp 3000'de 2000'e göre birazcık daha canlı ama çok dikkatli bakarsan ara sıra yırtılmalar oluyor. Hayırlı olsun. Ayrıca PSP GO'da da dâhili mikrofon giriş varmış şimdi baktım.

Ve sakın ama sakın şu konsolda fps oynamaya çalışma ne düzgün fps oyunu var ne de kontroller güzel. 2. analogun olmaması çok sıkıntı genelde rpg / jrpg'ler çok popüler cihazda. Ya da sabit kameralı tps'ler.

mental bey

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3000'in 2000'den tek farkı dâhili mikrofon, 2-3 küçük görsel değişim ve ekranda yenilemeler. Ekran psp 3000'de 2000'e göre birazcık daha canlı ama çok dikkatli bakarsan ara sıra yırtılmalar oluyor. Hayırlı olsun. Ayrıca PSP GO'da da dâhili mikrofon giriş varmış şimdi baktım.

Ve sakın ama sakın şu konsolda fps oynamaya çalışma ne düzgün fps oyunu var ne de kontroller güzel. 2. analogun olmaması çok sıkıntı genelde rpg / jrpg'ler çok popüler cihazda. Ya da sabit kameralı tps'ler.
Disketlerini de bulmaya calisacagim su oyunlari oynayacagim hocam;
- GTA oyunlari,
- Burnout Dominator,
- Star Wars serisi,
- Monster Hunter oyunlari,
- Naruto oyunlari.
- Eglenceli Arcade oyunlari.

Sonra PS3'e gecip o deryaya dalarim.
Boyle seylere cok gec kaldim.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
Disketlerini de bulmaya calisacagim su oyunlari oynayacagim hocam;
- GTA oyunlari,
- Burnout Dominator,
- Star Wars serisi,
- Monster Hunter oyunlari,
- Naruto oyunlari.
- Eglenceli Arcade oyunlari.

Sonra PS3'e gecip o deryaya dalarim.
Boyle seylere cok gec kaldim.
Boş verin hocam geç olsun güç olmasın ben yeni pc aldım onu alana kadar tek oyun kaynağım psp idi başka sorunuz varsa sorun.

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,859
İsim
Akın Taşkan
@-Akın Taşkan- hocam bir kaç soru daha aklıma geldi.

1. Internet tarayıcısı ile Google Drive'a erişebiliyor muyuz?
2. Ekran kayıtlarını düzgünce Google Drive'a atabiliyor muyuz?
Psp ile internete girmek tam bir eziyet. Bir kaç kere denedim ama yok aga cidden çok zor ve tarayıcısı her siteyi açmıyor. Kalın üçlü micro usb kullanıyor kablo olarak onu bilgisayara bağlayarak video kayıtlarını almak çok çok daha kolaydır. Teknik olarak yapabilmesş lazım ama deneyim etmedim ve tam bir işkence olduğu için de tavsiye etmem.

Top Bottom