koleksiyoncu degilsen psp alma derim degmez o parayaArkadaşlar psp alacağım öyle zevkine oynamak için bir model tavsiyeniz var mı? 2.el olarak ve kırma işlemi nasıl oluyor? yardımcı olucak var mıdır
öyle mi diyorsun hocam ya laptop var ps4 var böyle bir el konsolu arayışına girdim gereksiz mi bilemedim switch lite nasıl acaba? değer mi o paralara gereksiz mi acaba.koleksiyoncu degilsen psp alma derim degmez o paraya
kırılmıs bi switch lite en mantıklısı oluröyle mi diyorsun hocam ya laptop var ps4 var böyle bir el konsolu arayışına girdim gereksiz mi bilemedim switch lite nasıl acaba? değer mi o paralara gereksiz mi acaba.
sanırım kırmak için çip takıyorlar onu da alıp takmak evde ne kadar mümkün bilmiyorum temiz ikinci el cipli daha mantıklı olur gibi hocam0 alıp kendim kırmam mantıksız mı olur hocam?
swich 2 çıkıcak az kaldı nintendolar çok çabuk kırılıyor daha güncel ürüne sahip olursunuz swich 2 bekleyinArkadaşlar psp alacağım öyle zevkine oynamak için bir model tavsiyeniz var mı? 2.el olarak ve kırma işlemi nasıl oluyor? yardımcı olucak var mıdır
telefonun varsa tabi gereksiz ona para verecegine git ps4 e oyun falan al psp oyunlarini telefonda daha iyi cozunurlukte oynayabilirsin telefonun idare ederse ps vita hatta ps2 oyunlarini bile oynaya bilirsin benim eski redmi note 9 bil psp oyunlarini rahat 3x cozunurlukte calistiriyorduöyle mi diyorsun hocam ya laptop var ps4 var böyle bir el konsolu arayışına girdim gereksiz mi bilemedim switch lite nasıl acaba? değer mi o paralara gereksiz mi acaba.