Neler Yeni

PSP Tavsiyesi yardım.

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yüksel
Arkadaşlar psp alacağım öyle zevkine oynamak için bir model tavsiyeniz var mı? 2.el olarak ve kırma işlemi nasıl oluyor? yardımcı olucak var mıdır

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar psp alacağım öyle zevkine oynamak için bir model tavsiyeniz var mı? 2.el olarak ve kırma işlemi nasıl oluyor? yardımcı olucak var mıdır
koleksiyoncu degilsen psp alma derim degmez o paraya

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Yüksel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
koleksiyoncu degilsen psp alma derim degmez o paraya
öyle mi diyorsun hocam ya laptop var ps4 var böyle bir el konsolu arayışına girdim gereksiz mi bilemedim switch lite nasıl acaba? değer mi o paralara gereksiz mi acaba.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Küçük olanlardan istiyorsan GO tercih edebilirsin.

asko56

80+ Gold
swich 2 çıkıcak az kaldı nintendolar çok çabuk kırılıyor daha güncel ürüne sahip olursunuz swich 2 bekleyin

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
402
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
öyle mi diyorsun hocam ya laptop var ps4 var böyle bir el konsolu arayışına girdim gereksiz mi bilemedim switch lite nasıl acaba? değer mi o paralara gereksiz mi acaba.
telefonun varsa tabi gereksiz ona para verecegine git ps4 e oyun falan al psp oyunlarini telefonda daha iyi cozunurlukte oynayabilirsin telefonun idare ederse ps vita hatta ps2 oyunlarini bile oynaya bilirsin benim eski redmi note 9 bil psp oyunlarini rahat 3x cozunurlukte calistiriyordu

Top Bottom