Bu psu alabilirsin arkadaşım kullanıyor gayet güvenilir bir psu.
maddi sıkıntılı ama çok vermek de istemiyorum
maddi sıkıntılı ama çok vermek de istemiyorum
Bütçe söyler misin?
400 maxBütçe söyler misin?
Bende kullanıyorum .d
Bu PSU alabilirsin arkadaşım kullanıyor gayet güvenilir bir PSU.
400 max
400 max
sesi nasıl acaba ben sessiz istiyorum birde takıntım var çok sesli olmasın
Bu PSU alabilirsin arkadaşım kullanıyor gayet güvenilir bir PSU.
750W almak varken?Bunu al direk.SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç KaynaÄı SHP650V2 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SHARKOON SHP650 V2 650W 80+ Güç KaynaÄı SHP650V2 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Ben kullanıyorum, sessiz.sesi nasıl acaba ben sessiz istiyorum birde takıntım var çok sesli olmasın
sesi nasıl acaba ben sessiz istiyorum birde takıntım var çok sesli olmasın
750W almak varken?
Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP750 750 W Power Supply özelliklerini incele, 1.698,84 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comMesaj otomatik birleştirildi:
Ben kullanıyorum, sessiz.
325tl altına buldum hemde fsp
Yinede sağlam ve kaliteli. Kaliteli olduğu için bence alınır.Sessiz diye biliyorum ama internetten bak genede.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu psunun en fazla 500w alınır bence giriş seviyesi bir PSU çünkü.
80+ sart değil bazilafi 80+yaziyor ama gerçek olmuyor mesela 500w 80+olmayan coolermaster psu lar ve gayet yeterli ve guveniliryeni sistem topladım 500w yeticek ama 80+ olmasa olur mu yeter mi
80+ Prizden çektiği güç ile alakalı zaten.80+ sart değil bazilafi 80+yaziyor ama gerçek olmuyor mesela 500w 80+olmayan coolermaster PSU lar ve gayet yeterli ve guvenilir
Yinede sağlam ve kaliteli. Kaliteli olduğu için bence alınır.
Nasıl bir sistemde kuıllanacaksın ekran kartı+işlemcini söyleyebilir misin?400 max