Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
uyumlu böyle bir sisteme önerilen 500w psuhocam uyumlu mu yani
uyumlu böyle bir sisteme önerilen 500w psuhocam uyumlu mu yani
Kasanın PSU boyutunu bulamadım.psu kasaya sığar mı hocam nasıl anlarım
Nasıl anladığımızı sormuştun onu yanıtladım. Uyumlu diye zaten bir çok arkadaşımız yanıtlamış ve uyumlu da. Tekrar yanıtlama gereği duymamıştım.hocam uyumlu mu yani
hocam yanlış yapmak istemiyorum o yüzden sormuştumNasıl anladığımızı sormuştun onu yanıtladım. Uyumlu diye zaten bir çok arkadaşımız yanıtlamış ve uyumlu da. Tekrar yanıtlama gereği duymamıştım.
Sığar.hocam yanlış yapmak istemiyorum o yüzden sormuştum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
200 (mm)
boyutta bu vardı hocam
hocam çok teşekkür ederim her şey uyumlu olduğuna göre sipariş edebilirim demi ?Sığar.
Uyumludur hocam. Zaten psu standartları her üretici için aynıdır. Sadece güç kullanımına ve gücü kullanırken verilen sertifikalar farklıdır.sistem
asus rog strix rx 570 8 gb
ryzen 5 3400g
asus a 320 m k anakart
8 gb DDR 4 3000mhz ram
psu
![]()
XPG Pylon 550B-BKCEU 550W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
kasa (elimde var 6 ay once aldım )
FRISBY FC-9280G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
FRISBY FC-9280G USB 3.0 Midt ATX 3x120mm LED FANLI KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
korkum şu ki kasaya uyar mı veya anakart ile uyumlu mu
yardım eden herkese çok teşekkür ediyorum
Evet edebilirsin.hocam çok teşekkür ederim her şey uyumlu olduğuna göre sipariş edebilirim demi ?
XPG Pylon oratalama büyüklükte bir psu o yüzden sığar %99.her psu her kasaya olur mu
psu kasaya sığar mı hocam nasıl anlarım