İlk yöntemi kendim kullanıyorum.Canım kardesim çok sanslısın bana yol gösteren olmadı ama ben sana göstereceğim ben bunu öğrendim sayılır3 yol var https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFK1GN4N?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bunu alıp direkt 5v enerji veren argbleri sınırlı da olsa kontrol eden bir sey alabilirsin. Yalnız anakart üzerinden kontrol edemezsin sadece 5-6 mod var ve o modların hızlarını kontrol eden bir düğme var.
Diğer yol ise Razer Chroma Rgb veya buna benzer kontrolcüler almak bunlar kendi içinden yazılımlı
diğer yolsa RESET SW bağlanabilen ucuz bir kontrolcü alacaksın kasandaki tusla sadece mod değistireceksin 15-20 tane modlu olanlar var. Eğer Antalyadaysan elden alabilme imkanın varsa veya tanıdığına aldırabilirsen ben satıyorum kasamdakini.
bunlar dısında bir yol daha var o daha ucuz ve kesin bir yol anakarttan direkt olarak istediğin rengi atayabiliyorsun ama onu özelden falan yazarsan söylerim reklamını yapamam çünkü bu hafta ben de alacağım zam falan geliryöntemler sırasıyla 200 lira 1200 lira ve 650 lira
2. yöntem için mesaj yoluyla iletişime geçebilir misin kardeşim ?Canım kardesim çok sanslısın bana yol gösteren olmadı ama ben sana göstereceğim ben bunu öğrendim sayılır3 yol var https://www.amazon.com.tr/dp/B0CFK1GN4N?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details bunu alıp direkt 5v enerji veren argbleri sınırlı da olsa kontrol eden bir sey alabilirsin. Yalnız anakart üzerinden kontrol edemezsin sadece 5-6 mod var ve o modların hızlarını kontrol eden bir düğme var.
Diğer yol ise Razer Chroma Rgb veya buna benzer kontrolcüler almak bunlar kendi içinden yazılımlı
diğer yolsa RESET SW bağlanabilen ucuz bir kontrolcü alacaksın kasandaki tusla sadece mod değistireceksin 15-20 tane modlu olanlar var. Eğer Antalyadaysan elden alabilme imkanın varsa veya tanıdığına aldırabilirsen ben satıyorum kasamdakini.
bunlar dısında bir yol daha var o daha ucuz ve kesin bir yol anakarttan direkt olarak istediğin rengi atayabiliyorsun ama onu özelden falan yazarsan söylerim reklamını yapamam çünkü bu hafta ben de alacağım zam falan geliryöntemler sırasıyla 200 lira 1200 lira ve 650 lira
Mesaj otomatik birleştirildi:
İlk yöntemi kendim kullanıyorum.