Neler Yeni

Yardım Psu Coil Whine Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
selamlar öncelikle itopya.com dan bir sistem aldım eve geldiğinde kulaklıkla kullanmaya başladım ve sonradan farkettim ki yükde kasadan bir ses geliyor ve araştırmalarım sonucu bu sesin coil whine olduğunu öğrendim sisteme bir zararı yokmuş ama ben oyunda discorddan arkadaşlarımla konuşurken sistemsel olarak coil whine sesi onlara da gidiyor bana da geliyor kulaklıkdan başka bir sebepden dolayı olabilir mi acaba ?
kasa : thermaltake Versa J23 RGB edition
psu : kasa il birlikte gelen 650w thermaltake LTP-650AL2NK
20200406_134122-min.jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garantili varsa yollayın varsa bu ses kulaklıkla başkasına gitmez o başka bir sestir
yardımın için teşekkür ederim ama ben aradım itopyayı dedi ki o 1200w lık corsair psu larda da oluyor normal dedi kasayı komple yollarsan da kargo parasını sen karşılarsın bir şey bulamassak aynı şekilde tekrar yollarız dendi.

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
ürün garantili olduğu için sadece psu'yu verip farkını vererek başka bir psu taleb edin. değiştirmek zorundalar... (her psu'da yok öyle bir ses) mümkünse marka değiştirin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Alperen Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ürün garantili olduğu için sadece psu'yu verip farkını vererek başka bir psu taleb edin. değiştirmek zorundalar... (her psu'da yok öyle bir ses) mümkünse marka değiştirin.
tavsiyeniz için teşekkür ederim şu anda büyük ihtimal çalışanları az olduğu için ulaşamam (bu olaylar olmadan önce 1 saatte ulaşmıştım) yine de denerim :)

Top Bottom