Has4nGodEx
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,874
Bu sesin aynısı geliyor. İçinde tek hareket eden şey fan olduğuna göre ondan geleceğini zannediyorum. Ne yapabilirim?
fanda problem olabilir
Bu sesin aynısı geliyor. İçinde tek hareket eden şey fan olduğuna göre ondan geleceğini zannediyorum. Ne yapabilirim?
E yazdım zaten fanda problem var diye. Bu problemi gidermek için ne yapmalıyım?fanda problem olabilir
E yazdım zaten fanda problem var diye. Bu problemi gidermek için ne yapmalıyım?
pardon görmedim ama garantisi varsa garantiye gönderinE yazdım zaten fanda problem var diye. Bu problemi gidermek için ne yapmalıyım?
Kaç günde döner? Corsair Spec Delta RGB ile birlikte gelmişti. Sadece PSU yu göndersem olur mu?Fan sanki takılıyor gibi garantiye yolla bi
Coilwhine değil gibi.CW sorunu. Garantisi var ise garantiye yok ise fan değişimi ile düzeltebilirsin.
Sj mizajPSU'ya cin kaçmış, bir hocaya okutmanız lazım.
Hiç bilmiyorum ya garantiyle konuşun bi, kaç günde döneceğinide bilmiyorum sanki bi an durucak gibiKaç günde döner? Corsair Spec Delta RGB ile birlikte gelmişti. Sadece PSU yu göndersem olur mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Coilwhine değil gibi.
Garantiye nasıl yollanmalı? Yani neyi gönderelim? (Sadece PSUyu balonlu poşete koymamız mı gerekiyor. Yani süreç nasıl işliyor? (İlk defa garantiye yollayacağım.)Hiç bilmiyorum ya garantiyle konuşun bi, kaç günde döneceğinide bilmiyorum sanki bi an durucak gibi