Bütün sistemini yazarmısınses ekran kartından geliyor sandım ama psudan geliyormuş.
forza horizon,PUBG gibi yük altındayken ses kesiliyor nedenini bilen var mı
Markası nedir dandik marka ise daha fazla çalıştırma bence coil dicemde yukteyken cikar normaldeses ekran kartından geliyor sandım ama psudan geliyormuş.
tam tersi bende mevcut psu yük altındayken o ses artıyor pc yan yatır alttan fanı kurdanla durdur bak o ses geliyor mu yani fandan mı yoksa içindeki bobin vs denmi ses geliyorses ekran kartından geliyor sandım ama psudan geliyormuş.
rx 6600,i5 12400f,h610m-k,8x2ram,rampage skyrim 700wat 80plus bronze kasaBütün sistemini yazarmısın
700watt 80plus bronze rampageMarkası nedir dandik marka ise daha fazla çalıştırma bence coil dicemde yukteyken cikar normalde
bende de yük altındayken azalıyordu bazen kesiliyordu fan dan olduğunu düşünüyorumrx 6600,i5 12400f,h610m-k,8x2ram,rampage skyrim 700wat 80plus bronze kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:
700watt 80plus bronze rampage
Hocam senin psu ya C4 diyolarrx 6600,i5 12400f,h610m-k,8x2ram,rampage skyrim 700wat 80plus bronze kasa
Rampage te güvenilir değil bir garantiye yolla bence yeni düzgün 650w psu al oni garantiye yolla değişim olursa açmadan satarsınrx 6600,i5 12400f,h610m-k,8x2ram,rampage skyrim 700wat 80plus bronze kasa
yok la bende kullandım 2.5 yıl kaliteli değil ama kötü değil aslahocam yapmaaaa
sizce bi bilgisayarcıya mı götüreyim yoksa garantiye mi kasayı yeni topladığım için başka psu alıcak bütçem yokyok la bende kullandım 2.5 yıl kaliteli değil ama kötü değil asla
ben bir şey söylemeyeyim ama dediğim gibi pc yan yatır alltan fanı durdun bak fandan mı geliyor ses fan dan sa öyle kullan rahatsız etmiyorsa yok içerideki elemanlardan sa götürmeni isterim benim psu içerideki parçalardan geliyorsizce bi bilgisayarcıya mı götüreyim yoksa garantiye mi kasayı yeni topladığım için başka psu alıcak bütçem yok
şimdi denedim fanı durdurduğumda ses gidiyor fana yapabileceğim herhangi bişey var mı acababen bir şey söylemeyeyim ama dediğim gibi pc yan yatır alltan fanı durdun bak fandan mı geliyor ses fan dan sa öyle kullan rahatsız etmiyorsa yok içerideki elemanlardan sa götürmeni isterim benim psu içerideki parçalardan geliyor