PSU dan gelen cızırtı sesi

By Orhan

80+
Reaksiyon skoru
15
Pc yi temizleyip tekrar topladıktan sonra akşam uyanıp PC nin açma kapama tuşuna bastım açılmadı PSU tuşu ON konumundaydı sonra cızırtı sesine benzer bi ses duydum daha önce olmuyordu bu sesler sonra PSU nun tuşuna basıp kapadım çat diye bi ses çıkardı kasanın yan kapağını açıp kabloları toparladım kapağı takmadan açmayı denedim açıldı sonra pc yi tekrar kapatıp PSU nun ON-OFF tuşuna bastım yine çat diye ses çıkardı bunun yapmasının sebebini bilen var mı PSU değiştirmeli miyim yatmadan önce açmıştım pc yi sorun yoktu

Ekler

• IMG_20240728_042540.jpg
    IMG_20240728_042540.jpg
    1.3 MB · Hit: 52
Başka Birtane 220V PSU fişi takın yerine iyice oturtun gevşek kalmasın.

Anahtar bozuluyor olabilir PSU üzerinde ki

Pc yi temizleyip tekrar topladıktan sonra akşam uyanıp PC nin açma kapama tuşuna bastım açılmadı PSU tuşu ON konumundaydı sonra cızırtı sesine benzer bi ses duydum daha önce olmuyordu bu sesler sonra PSU nun tuşuna basıp kapadım çat diye bi ses çıkardı kasanın yan kapağını açıp kabloları toparladım kapağı takmadan açmayı denedim açıldı sonra pc yi tekrar kapatıp PSU nun ON-OFF tuşuna bastım yine çat diye ses çıkardı bunun yapmasının sebebini bilen var mı PSU değiştirmeli miyim yatmadan önce açmıştım pc yi sorun yoktu
hocam konuyu hortlatıorum ama coil whine olabilir psu da coil whine bobin sesi demek zararsızdır sadece ses yapar, corsair psu kullanırken bende vardı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,188
Üyeler
174,319
Son üye
1lkerbulut
Geri