hocam tavsiyem kaliteli markalara bakın msi asus gigabyte fsp corsair gibi daha geçen gü bi arkadaş frisby almış pişman oldu
hocam sistemimde bir tane kalitesiz parça yok zaten ancak frisby ne alaka onu anlamadım, high powerdan bahsediyorum?hocam tavsiyem kaliteli markalara bakın msi asus gigabyte fsp corsair gibi daha geçen gü bi arkadaş frisby almış pişman oldu
kalitesiz marka örnek vermek için...hocam sistemimde bir tane kalitesiz parça yok zaten ancak frisby ne alaka onu anlamadım, high powerdan bahsediyorum?
Tamam da ben de onu diyorum rampage, frisby'den bahsetmiyorum ki kaliteli bir marka olan high powerdan kimsenin hakkında kolay kolay kötü yorum yapmadığı bir firmadan bahsediyorum. Frisby ne alakakalitesiz marka örnek vermek için...
O arkadaş benimhocam tavsiyem kaliteli markalara bakın msi asus gigabyte fsp corsair gibi daha geçen gü bi arkadaş frisby almış pişman oldu
heehehehehO arkadaş benim
hocam high power dan frisby ye nasıl geldinizTamam da ben de onu diyorum rampage, frisby'den bahsetmiyorum ki kaliteli bir marka olan high powerdan kimsenin hakkında kolay kolay kötü yorum yapmadığı bir firmadan bahsediyorum. Frisby ne alaka