Ekran kartıma zarar vermez değil mi?Patlamaz, en fazla bir yanık kokusu gelir burnunuza.
Parçalara zarar verme riski çok yüksek o psu'nun.Ekran kartıma zarar vermez değil mi?
Aynen bendede elektrik kesintileri oluyor 8 aydır sıkıntı olmadı.3 yıldır kullandım elektrik kesintisi olduğu halde beni yalnız bırakmadı
Mesajlarıma neden "hahaha" atıyorsun? Doğruları söylüyorum sizde bir şey olmadıysa başkasında da olmayacağı anlamına gelmiyor.3 yıldır kullandım elektrik kesintisi olduğu halde beni yalnız bırakmadı
bozulur diyenlere bakma şans işi bende bozulmaz sende bozulur zamanın da 300 tl ye almıştım 700 psuAynen bendede elektrik kesintileri oluyor 8 aydır sıkıntı olmadı.
madem değiştir diyen herkese ters cevap vereceksin neden değiştireyim mi diye soruyorsun?Aynen bendede elektrik kesintileri oluyor 8 aydır sıkıntı olmadı.
aynen allah psu'ya güç kuvvet verir dayanır odabozulur diyenlere bakma şans işi bende bozulmaz sende bozulur zamanın da 300 TL ye almıştım 700 psu
Raporlayacağım.bozulur diyenlere bakma şans işi bende bozulmaz sende bozulur zamanın da 300 TL ye almıştım 700 psu
Değiştir diyenlere ters cevap vermedim ki?madem değiştir diyen herkese ters cevap vereceksin neden değiştireyim mi diye soruyorsun?
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen allah psu'ya güç kuvvet verir dayanır oda
şans işi işte sende bozulur bende bozulmaz sende hahaha attinMesajlarıma neden "hahaha" atıyorsun? Doğruları söylüyorum sizde bir şey olmadıysa başkasında da olmayacağı anlamına gelmiyor.
Tavsiyem sizde değiştirin.
durduk yere niye rapor ediyorsun kiRaporlayacağım.
Yanlış bilgi.durduk yere niye rapor ediyorsun ki
Yanlış bilgi.
Konu sahibini yanlış yönlendiriyorsun.
Tamam Arkadaşlar Herkese Çok Teşekkür Ederim Cevap Verdiğiniz İçin.şans işi işte sende bozulur bende bozulmaz sende hahaha attin
Mesaj otomatik birleştirildi:
durduk yere niye rapor ediyorsun ki